Fibbrizzo kérdése:
Adnátok ötletet ehhez?
Figyelt kérdés
Vettem a bolhán egy motorfürészt olyan 38 köbcentis csak nincs rajta karburátor és nem tudom mit csináljak .Biciklibe gondoltam beleépiteni a motorját de igy most nem tudom hogyan .Arra gondoltam van egy romet blokkom és annak a karburátorja esetleg nem lenne jo vagy megbütykölni ugy hogy jo legyen hozzá ?Tanácsokat adnátok ?(nem láttam hogy nincs benne karbi mert a burkolat rajta volt ...)2011. máj. 22. 13:33
1/5 anonim válasza:
nem lesz jó hozzá... Ezekben a szutykokban membrános karburátor van, nem lesz jó, se a szívócsonk átmérője, se a karburátor áramlása...
2/5 A kérdező kommentje:
és lehet valamit akkor csinálni vele?
2011. máj. 22. 14:01
3/5 anonim válasza:
vegyél tescóba 80ezerért amivel lábon mehecc haza:D
4/5 anonim válasza:
A típusa alapján kereshetsz a neten karburátort hozzá. Vagy kuka.
5/5 anonim válasza:
Micsoda ötlet!?:)
Erre szokták mondani,hogy többet ésszel...!-Ezt nem fikázásnak szántam,én nagyon becsülöm az olyan embereket,akik nem rohangálnak mindenért a boltba,hanem szeretnek alkotni is.Ezért én csak drukkolok Neked,hogy sikerüljön összehozni.
Azonban,ha nincs otthon berendezve a garázsban egy üzem,akkor érdemes fektetni a kompatibilitás elérésébe,tehát előőbb alaposan járj utána,hogy merre hány óra,aztán kezdj munkába!Én a helyedben eladnám a fűrészt,így visszajönne a pénz.Azért egy bicikli vázat könnyen megcsavar egy belsőégésű motor...Na mindegy,ehhez benne kell lenni,mert így fejben nehéz dolog ez.
Vagy tudom még tanácsolni,hogy ne hallgass senkire,hanem csakazértis csináld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!