Hülyegyereknek hisznek majd az emberek, ha teszek ilyet a kocsimba?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=HblCEQXQ8Q4
Nagyon tetszik, kicsit olyan érzés, mintha valami sportautóm lenne.
De, majd mindenki beképzelt hülyegyereknek tart majd, ha ilyet teszek a kocsimba?
2011. jún. 14. 16:26
11/13 anonim válasza:
szerintem sokkal jobb hangja van úgy ha nincs rajta semmi .. legalábbis a videó alapján .. de sztem emiatt nem fog hülyének nézni senki .. akinek ilyen autója van hogy ezt megteheti azt nem fogják képen röhögni .. gondolom kívülről nem egy sufnituning autóról van szó .. egyébként én is imádom a hangját .. nagyon durva
12/13 anonim válasza:
19:19
Lehet dieselbe is. Igaz, hogy nincs pillangószelep, de külön elektronikával meg lehet oldani. Viszont annak semmi értelme nincs, teljesen fölösleges.
13/13 anonim válasza:
Énis ilyet szeretnék az autómba, és szerintem kúrva vagány, mikor váltásnál lefúj a lefújó szelep:) Nemfognak hülyegyereknek nézni, csak egy olyan srácnak, aki szereti a kocsiját és költ is rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!