Hol található a vw polo napfénytető esőelvezető
csövének a kimenete?
Figyelt kérdés
sem az utastérben, sem a motortérben nem találom. a műszerfal mögött van a csatlakozás. egyik fele jön a tetőtől, a másik pedig bemegy a műszerfal mögé, de nem találom a végét.
2011. jún. 14. 12:10
1/9 anonim válasza:
Délután feléig ha nem megy konkrét válasz, akkor küldök egy képet gyári programból amin látszik...
2011. jún. 14. 12:13
2/9 anonim válasza:
Óvatosan önts oda egy kispohár vizet és nézd, hol csepeg a kocsi alatt.
2011. jún. 14. 12:14
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkét választ.
1. elfogadom a képet
2. öntöttem locsolókannával és egyszercsak megjelent a műszerfal és az oldallemez közötti élben a gyöngyöző víz, a másik helyen meg az autó alján, ahol mindkét oldalon végigfut egy műanyag tálca, melyen lyukak vannak, és ott. tegnap levettem a tálcát, de afelett meg a padlólemezen vannak lyukak, szóval nem lettem bentebb.
2011. jún. 14. 18:18
4/9 anonim válasza:
Milyen polo 6n, 6n2, stb...??
2011. jún. 14. 20:46
5/9 A kérdező kommentje:
9n1 vagy 2.
vagyis 2002-es 1.4 16 szelepes
2011. jún. 14. 21:03
6/9 anonim válasza:
Ebbe gép szerint nincs konkrétan olyan vízelvezető, mint régen akár golf2-be is volt, h az 'a' oszlop aljánnál, ha nyitva volt az ajtó lehetett látni a vízelvezető cső végét(a másikat am a csomagtartóbnak az aljánál vezették ki), nálad csak annyit ír, h a 4 sarkába a tetőablaknak van egy gumicső, ami be van vezetve az 'a' és 'c' oszlopba, úh ha láttál vizet amikor locsoltad, akkor az azt jelenti h nincs eldugulva, meg semmi...(ha kell azért berakom a képet, de nem leszel vele előrébb...)
2011. jún. 14. 21:37
7/9 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a vizet nem csak az autó alatt láttam, hanem az utastérben mind az anyósülés, mind a vezetőülés előtt.
ha még áll az ajánlat, légyszi dobjatok már képet, vagy egy linket. a megadott citromail-es címem már nem él.
2011. jún. 15. 21:16
8/9 anonim válasza:
Ez a Poloé. A pirossal karikázott a vízelvezető. Mindegyik sarkába a tetőablaknak 1-1
Am gyárilag van benne, v utólagosan lett tatőablakos?
2011. jún. 16. 14:49
9/9 A kérdező kommentje:
gyárilag van benne.
köszönöm a képeket.
az első kép nekem is megvan etka-ból, de amit a cső végén jelez kis dugó, na azt nem találom sehol sem, mert sajnos nem adja meg, hogy pontosan hol kellene kijönnie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!