Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol található a vw polo...

Hol található a vw polo napfénytető esőelvezető csövének a kimenete?

Figyelt kérdés
sem az utastérben, sem a motortérben nem találom. a műszerfal mögött van a csatlakozás. egyik fele jön a tetőtől, a másik pedig bemegy a műszerfal mögé, de nem találom a végét.
2011. jún. 14. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Délután feléig ha nem megy konkrét válasz, akkor küldök egy képet gyári programból amin látszik...
2011. jún. 14. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Óvatosan önts oda egy kispohár vizet és nézd, hol csepeg a kocsi alatt.
2011. jún. 14. 12:14
 3/9 A kérdező kommentje:

köszönöm mindkét választ.

1. elfogadom a képet

2. öntöttem locsolókannával és egyszercsak megjelent a műszerfal és az oldallemez közötti élben a gyöngyöző víz, a másik helyen meg az autó alján, ahol mindkét oldalon végigfut egy műanyag tálca, melyen lyukak vannak, és ott. tegnap levettem a tálcát, de afelett meg a padlólemezen vannak lyukak, szóval nem lettem bentebb.

2011. jún. 14. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen polo 6n, 6n2, stb...??
2011. jún. 14. 20:46
 5/9 A kérdező kommentje:

9n1 vagy 2.

vagyis 2002-es 1.4 16 szelepes

2011. jún. 14. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Ebbe gép szerint nincs konkrétan olyan vízelvezető, mint régen akár golf2-be is volt, h az 'a' oszlop aljánnál, ha nyitva volt az ajtó lehetett látni a vízelvezető cső végét(a másikat am a csomagtartóbnak az aljánál vezették ki), nálad csak annyit ír, h a 4 sarkába a tetőablaknak van egy gumicső, ami be van vezetve az 'a' és 'c' oszlopba, úh ha láttál vizet amikor locsoltad, akkor az azt jelenti h nincs eldugulva, meg semmi...(ha kell azért berakom a képet, de nem leszel vele előrébb...)
2011. jún. 14. 21:37
 7/9 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy a vizet nem csak az autó alatt láttam, hanem az utastérben mind az anyósülés, mind a vezetőülés előtt.

ha még áll az ajánlat, légyszi dobjatok már képet, vagy egy linket. a megadott citromail-es címem már nem él.

2011. jún. 15. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez a Poloé. A pirossal karikázott a vízelvezető. Mindegyik sarkába a tetőablaknak 1-1

[link]

Ez pedig egy golf2. Itt láthatod h egy vastag cső megy egészen a kaszni aljáig.

[link]

Am gyárilag van benne, v utólagosan lett tatőablakos?

2011. jún. 16. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:

gyárilag van benne.

köszönöm a képeket.

az első kép nekem is megvan etka-ból, de amit a cső végén jelez kis dugó, na azt nem találom sehol sem, mert sajnos nem adja meg, hogy pontosan hol kellene kijönnie.

2011. jún. 16. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!