Miért nem gyártanak visszatekerés-biztos kilométerórát?
"Ha nem lenne elvárás az, hogy a 20 éves dízelautóban ne legyen több százezernél, akkor senki nem tekergetné.
Csak igyekeznek kielégíteni az irreális vásárlói igényeket, így aztán mindenki örül."
Szerintem nem elvárás hogy egy öreg autóban ne legyen sok...inkább az az irreális hogy ezt egy fiatal autó áráért adják,mert mindenki egy autón akar meggazdagodni.
Szerintem semmi gond nem lenne a 230 ezr km futott korosabb autókkal sem,ha azt 230 ezret futott koros autó áráért (TEHÁT AMENNYIT ÉR) árusítanák.
Most láttam egy dízel népautót(!),kb 5 éves,majdnem 300 ezer van benne és 1.8 az ára.Nonszensz.És most ne kezdje el senki mondani hogy az még kétszer annyit elmegy.Persze.
Ezzel a visszatekeréssel csak saját magukat hozták egy olyan spirálba,amiből nem lehet kikeveredni,hiszen aki tud magánembertől vesz autót mert talán az kicsit biztosabb.
Ugyanúgy a márkaszervizek... az összes fórumon,népítéleten azt olvassa az ember h csak márkaszervízbe ne,mert nem értenek hozzá,drágák,arrogánsak... most vajon ez nekik kellett hogy ide jutott a dolog?
Szóval vicces hozzáállás szerintem hogy a vevő a hülye hogy a valóságot akarja,de ez Magyarország.
Szerintem evidens lenne a hibalista meg a szervízkönyv meg az ár ennek függvényében.
Nekem inkább az visszatetsző hogy valaki úgy akar nagy autóval járni hogy ne kerüljön pénzbe.Amikor úgy keres(ill.hirdet) valaki hogy huu 525 benzines bömös és csak 7.2 litert fogyaszt!!!
Szerintem aki 525ösbe akar beleszállni- mint Vágási Feri az internetbe-az vállalja is a 15 literes fogyasztást(mert gondolom azért vesz ilyen autót hogy nyomja neki).
"Most láttam egy dízel népautót(!),kb 5 éves,majdnem 300 ezer van benne és 1.8 az ára.Nonszensz"
Na látod, erről beszélek. Ugyanazt az autót boldogan fogja megvásárolni valaki 86ezer kilométerrel 2 millióért.
"Szóval vicces hozzáállás szerintem hogy a vevő a hülye hogy a valóságot akarja"
A vevő a hülye, mert a valóság nem kell neki, szereti homokba dugni a fejét.
A 300 ezer km-es autót boldogan fogja megvásárolni a vevő a 300ezer km-rel együtt mondjuk 700 ezerért.
Szerintem azt kellene elfogadni hogy egy autó nem bírja a végtelenségig.Igenis elöregszik,elkopik,elhasználódik.Nem lehet belőle a végtelenségig hasznot húzni.Ez a tekergetés szörnyű hozzáállás,gyakorlatilag ez csalás,a másik ember átverése.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__192..
Lásd 1. válasz.
17 éves autó, 190.000 Ft, és a 200.000km-t SOKALLJA a marha. Igényli, hogy átbässzák (szerintem már ez is egy visszatekert óra, irreálisan kevés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!