Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vissza e kaphatom e a B-s...

Vissza e kaphatom e a B-s jogositványomat?

Figyelt kérdés
A rendörök ma elkaptak segédmotoros kerékpárral a szonda mutatott és elvették a jogositványom
2011. jún. 12. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Sajnos vissza.De remélem ittasan valamelyik családtagodat,mondjuk a gyerekedet ölöd majd meg,és nem egy vadidegent!
2011. jún. 12. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Pff sztem a rendőrségen érdeklődj...

de én semmi jóval nem bíztatlak szerintem egy évig felejtsd el a jogsit, utána talán lerakhatod újra.

2011. jún. 12. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Csak kell egy vizsgát tennie ,és ha átmegy,akkor visszakapja sajnos

3.eset már nincs szerencsére.Utána jogsi nélkül vezet.hurrá,mennyivel jobb az nekünk.

első voltam.

2011. jún. 12. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
2 évig tuti nem kapod vissza, de mivel ittasan vezettél meg érdemled, amúgy amint lejárt a vezetéstől való eltiltás és ez az idő 2 évnél tovább tartott akkor mehetsz szigorított vizsgára ami nem egyszerű és olcsó mulatság, de ebből talán tanulni fogsz.
2011. jún. 12. 20:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam részeg egy doboz sört ittam meg
2011. jún. 12. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy doboz sör után SEM vezetünk járművet. Vagy te másképp tanultad? Az lenne a jó, ha a büdös életben nem kapnád vissza, de sajnos vissza fogod kapni.
2011. jún. 12. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, amíg úgy kérdezel, hogy "vissza e".
2011. jún. 12. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Figyelj ide kérdező! ha meg iszol 1 korty sört is már elveszted a jogsidat ha a szonda nem full 0 át mutat ugrott a jogsid nem véletlenül találták ezt ki tudom igazságtalan de ez van ennek így kell lennie. Ha ez nem így lenn e még tömegével lennének emiatt halálos balesetek de még ígyis vannak! Vezetés előtt 6 órával 1 korty alkoholt se vihetsz be a szervezetedbe ezt jól jegyezd meg! Ha ittál akkor inkább told haza a motort azért nem fogják elvenni :P
2011. jún. 12. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Minimum 1 évre elveszik és pénzbüntetést kapsz. Vizsgáznod nem kell ha jól tudom. Apának vették már el a jogsiját és nem kellett vizsgáznia mielőtt visszakapta.
2011. jún. 13. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!