Milyert van az hogy a hatsokerek meghajtasu autok gyorsabbak az elo kerek meghajtasunal?
Nem ez nem így működik. Jól mondta előttem a kolléga, hogy kivitelezhetetlen. A C14 és C16 (tetszés szerint X egyébként csak a környezetvédelmi besorolást jelöli) ami csereszabatos, mert ott a löket hoszza tér el csupán. Egy 1,6-os dugóit, karjait, nem tudod belerakni egy 20-as blokkba, és egyébként is mi értelme lenne? Ezt fordítva szokás csinálni. A kicsiből csinálnak egyel nagyobb tesót, úgy, hogy kívülről semmi nem látszik, nem pedig egy 2 lites hengert "szűkítenek" le 1,6-osra. Nem tudom, abba belegondoltál, hogy akkor hivatalos motorcserét kéne csinálod? Akkor miért nem jó 20-asnak. Nem fogsz tudni hosszmotort építeni az Astrádba úgysem. Ne haragudj, de olyan kérdéseket teszel fel, hogy ezekből igen csekély műszaki tudásodra lehet következtetni.
Úgyhogy amit szeretnél azzal jobb, ha megbarátkozol, hogy nem, azaz nem lehet megvalósítani.
De ha mégis, belefarigcsálsz egy hosszmotort. Akkor a váltód, hol fér el, mert nincs neki hely szorítva. És a kardán? És hova fog hajtani? Hátul nem fér el, mert a tank nem úgy van, és még ha brutálisan kiszélesíted, mert az Omega szélesebb, és tegyük fel, valahogy felcsatolod, akkor sem fogod tudni rendesen helyére illeszteni. Kuka ötlet ez van, barátkozz meg vele.
kb. 10* kérdezték meg előttem, hogy MIT AKARSZ, MI A CÉLOD? Áruld már végre el!
A trükközős kérdéseidből nem derül ki mit szeretnél valójában...
Ha 2-es motort akarsz, akkor vegyél egy 2-es motorú kocsit és kész. Ha pedig 1.6osat akarsz, akkor vegyél 1.6osat.
A gyártók jellemzően olyan márka és típus palettát alakítanak ki, hogy mindenki megtalálja a hozzá illőt, így sportosabb autókat is készítenek hátsó kerék hajtással, értelemszerűen nagyobb és erősebb motorral.
Ha ilyet akarsz akkor vegyél ilyet. Ha pedig családi autót akarsz, akkor vegyél egy astrat. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!