Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Peugeot...

Mi a véleményetek a Peugeot 607-ről?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 23:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Csak gyerünk sok gyerek ,sok öröm :)) Irigylem a demokratikus gondolkodásod ezen én már túl léptem ! :) Naná hogy használom ,igaz kinőttem már a "rajoskodásból" de néha meg kell mutatnom a közel 600le mit tud ... Főleg amokr a pályán levillognak (típusokat nem írok ,sok a sértődős :) )Remélem még össze futunk ,tudod kevés a nem kamu ember itt ! Ha gondolod írhatsz privibe is ,autojavításban utazok ..... Minden jót ,és egészséget kívánok nektek !
2011. jún. 14. 18:32
 22/24 anonim ***** válasza:
A magam 35 évével én sem vagyok híve a rajoskodásnak. Mint üzletember nem engedhetem meg magamnak hogy ne egy normális autóval jelenjek meg bárhova is megyek tárgyalni. Akár még össze is futhatunk egyszer, ki tudja, van itt egy kolopele nevű ember vele már találkoztam. Na, az nem semmi, azok az autók, ház, meg minden! Ő is jó fej, csak a sikerei miatt nem túl népszerű itt, főleg hogy nem is rejti a véka alá. Majd lehet hogy priviben írok neked. Jó egészséget nektek még egyszer, és még sok "fos" Francia autót hogy jól menjen az üzlet.
2011. jún. 14. 20:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Köszi ,minden jót nektek ! Várom a leveled ... Valóban kicsi a világ :))
2011. jún. 15. 18:21
 24/24 anonim válasza:
a francia autók nem jók. Sok velük a gond. A nagybátyám autószerelő látom. A tapasztalata szerint a legjobbak a japánok, utána a németek. Német kocsik között is lehet jó árban találni, jobb minőségűt.
2011. jún. 18. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!