Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális, hogy az út, ami a...

Normális, hogy az út, ami a vizsgaterületre vezet, pénzembe kerül? Oda is én vezetek, kétszer 20perc és még nem is várja el tőlem, hogy szabályosan vezessek.

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy a forgalmi vizsgán majd Ő fogja mondani, hogy erre vagy arra menjek, persze azt az utat, amit előtte begyakoroltat velem és nem kell húzni útvonalat.

Így ment át több tanulójuk is.

Ez szabályos???

2011. jún. 11. 15:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem értitek. Felveszi az oktató röcsögefalván, átvezet csajágaröcsögére, és röcsögefalva és csajágaröcsöge közötti út benzinpénzét is kifizetteti külön, ha jól értem.
2011. jún. 16. 22:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó jól érti és az a gond, hogy még rutinvizsga előtt vezettem, nulla rutinnal úgy, hogy java részt Ő fogta a kormányt meg sokszor a pedált is Ő kezelte, tehát több órám elment arra, hogy csak ültem a volán mögött és semmit nem csináltam, csak azért, hogy neki ne kerüljön pénzbe eljutni a rutinvizsgapályára. Ez nem fair...legalább 8x50percem erre ment el, ezért került 20órámba a rutinvizsga. A pályán ténylegesen 10órát vezettem, 9et szabályosan, 1et meg maga a vizsgára felszámolt...akárki akármit mond ez nem fair. Olcsób lett volna, ha magam jutok el a rutin pályára, mint ez a 3100Ftos óradíj, kb. pont az ötödébe került volna, és a több óra megmaradt volna a forgalomra. Most már, hogy forgalomban vezetek és én vezetek át a vizsgaterületre, nem gond, szívesen megyek, de hogy a rutinvizsgáig mi a szöszért került nekem ennyibe odajutni...
2011. jún. 17. 17:09
 13/18 anonim ***** válasza:

"A pályán ténylegesen 10órát vezettem, 9et szabályosan, 1et meg maga a vizsgára felszámolt...akárki akármit mond ez nem fair."

De ez így szabályos.

2011. jún. 17. 17:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen, de mire vizsgára mentem, 20órám már elment, a 10óra volt a rutinpályán, a többin "én vezettem" (vagyis Ő..., mert nekem még fingom sem volt róla).

MIért nem érti senki a gondom, hogy csak azért vezettetett velem, hogy neki ne kerüljön semmibeeeeeee????

2011. jún. 17. 17:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha ennyire ellenezted, miért nem mondtad neki, hogy találkozzatok a pályánál?

Egyébként én is majd kiugrottam a bőrömből örömömben, mikor még a rutinvizsgára készültünk és vezethettem a pályán kívül is.

Elhisszük, hogy neked ez nem tetszett, de nem kellett volna 'tűrnöd'. Hiába nyavalyogsz itt, nem lesz már jobb.

2011. jún. 17. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Erre mondják:nem mindegy,hogy a f@sz melyik végén állunk.Ezt benyelted,de azért nem a világvége ám.Tudom,semmi hasznosat nem írok ezzel,de már nem is segítséget szeretnél,hanem megértést.Aláírtad,hogy felvetted az órákat,innentől reklamációnak helye nincs.Ez az egyik.A másik,annak ellenére,hogy rutinozol,már vezethettél forgalomban is,ami jó.Előny.

Szóval én egyszerű rinyálásnak tekintem kérdésedet.

Sajnálom.

2011. jún. 17. 18:05
 17/18 A kérdező kommentje:

Hát igen, töketlen voltam, ami nem kisebbíti a tényt, hogy lenyúltak 10órával.

Azért köszi, tökösebb legény leszek a jövőben...:-)

üdv mindenkinek

2011. jún. 17. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel!Lényegében az előrelátásunkon áll vagy bukik a jövőnk,szóval nem ez volt az utolsó,hogy nem azt kapod,amit vársz.Ugyanakkor szeretnék elnézést kérni,mert nem olvastam rendesen végig a témát.Elsiklottam dolgok felett véletlenül.Mindenesetre le kell szürni a tanulságot és tovább...Eredményes vizsgát!
2011. jún. 17. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!