Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó jobb? Opel vagy...

Melyik autó jobb? Opel vagy Citroen?

Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 15:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%

Nekem Citroen van és nem adnám semmiért! Imádom! A tesóméknak, barátnőméknek Opel van, hát sokkal több baj van velük, pedig barátnőméké most lesz 1 éves. Viszont az én citroenemnek semmi baja, sokkal szebb formája van, kényelmesebb, hatalmas hely van benne, nem fapados, erősebb a motorja is.

De persze itt is az egyforma kategoriájú modelleket kellene összehasonlítani, mert egyébként olyan, mintha egy Ferrarit hasonlítanánk össze egy Wartburggal mondjuk.

2009. márc. 25. 09:48
 22/32 anonim ***** válasza:
88%
Fentebb küldtem egy linket anno, ahol kategóriánként hasonlítják össze az autókat, 30ezer ember véleménye után. Érdemes visszakeresni és elolvasni.;-)
2009. márc. 26. 07:29
 23/32 anonim ***** válasza:
36%
OPEL! Nekünk Kadet 1.7D-nk volt. 220.000 km után is olyan volt a motorja, mint egy Doxa! :) A francia autók hulladékok. Legfeljebb egyetlen dolog szól mellettük, a kényelem.
2009. márc. 27. 02:25
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Opel sose kop el csaka pénzed fogy el!!

A végét ne hagyjátok le!!

Citroen, mert tovább bírjáka főalkatrészek mint az opelnél!!

Hasonlítsd össze a gyári csereperiódusokat!! És az csak a papírforma ám...

2009. aug. 24. 20:38
 25/32 anonim ***** válasza:
87%

""Hát, szerintem egyik sem jó igazán, de a francia autóknál szarabb nincs.""

De van!! Az Olasz !! Azok valami borzalmak :D

Cikkecsento meg a bravo és társai...

2009. aug. 24. 20:41
 26/32 anonim ***** válasza:
74%

03-23 15:26

Vettetek volna egy daihatsu hijet diesel kisbuszt !

Alig eszik 4-5 litert az 1.2 es motorja és ha kiszeded a hátsó (4!!) ülést kapsz egy 2 méteres rakteret!!

Én mostanában vadászok egyre!!

2009. aug. 24. 20:44
 27/32 anonim válasza:
23%

hát az opel !

a citroen meg szar francia kocsi, azoknál tényleg nincsen rosszabb!!!

2009. dec. 1. 21:20
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

A FRANCIA AUTÓK A LEGJOBBAK A VILÁGON KÖZTÜK A CITROEN A KIRÁLY ÉS MOST EGY KIS TÖRTÉNELEM:

- A CITROEN VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ ÖNHORDÓ KAROSSZÉRIÁS SOROZAT GYÁRTÁSÚ AUTÓ A VILÁGON.

-A CITROEN VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ TÁRCSAFÉKKEL SZERELT SOROZAT GYÁRTÁSU AUTÓ A VILÁGON

-A CITROEN VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ HIDROPEUMATIKUS FELFÜGGESZTÉSŰ SOROZAT GYÁRTÁSU AUTÓ A VILÁGON.

-A CITROEN CX VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ LEG GYORSABB DIESEL SOROZAT GYÁRTÁSU AUTÓ A VILÁGON

NEKÜNK VOLT EGY CX SEMMI BAJA NEM VOLT A KÖTELEZŐ JAVITÁSOKON KIVÜL VOLT EGY ASTRA G VADI ÚJ 2 HÓNAPIG MERT EGY NAGY RAKAT SZ*R VOLT ROSSZ MINŐSÉGÜ BELSŐ MÜANYAGOK ÉS MOTOR AZTÁN ÖSSZE GYÜJTÖTTÜNK EGY CITROEN C5 I 2.0 HDI-RE A 109 LOVAS A 2.0 TDI ILL BENZINES PASSATOT ÚGY OTT HAGGYA MINT A HUZAT ÉS K*RVA KÉNYELMES ÉS NAGY MEGBÍZHATÓ AUTÓ

2010. jan. 21. 18:26
 29/32 anonim válasza:
33%

Szerintem Opel. Német autó, megbízható és szép is szinte mindegyik, nem mert túlcsicsázott hanem mert ízlésesen szép

OPEL 4 life

2010. jún. 1. 00:27
 30/32 anonim ***** válasza:
25%
Teljesen egyértelmű hogy az Opel!
2010. júl. 19. 04:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!