Nemzetközi forgalomba a korongos tachográf hogy működik? Légyszi irjatok le minél több infót róla hogy, hogyan is kell nekem azt tötögetni?
Figyelt kérdés
illetve ha az adott napra végzek a műszakkal, mi a teendőm másnap mikor indulok. írjatok le mindent vele kapcsoltba még azt is amit úgy gondoltok hogy nem fontos2011. jún. 7. 15:35
1/7 anonim válasza:
Húha ez komoly anyag sok-sok oldalon leírva. Az alapvető dolgokkal tisztában vagy? Vezetési, pihenő idők?
2/7 A kérdező kommentje:
azzal igen. tegyük fel ha most elindulok akkor kitöltöm az oké addig (első munka napom amugy) a hátulján kell nekem valamit töltögetni az "e" számon kívűl? kitöltöttem, azután behelyezem, átteszem kalapácsra várok 10 percet, azután kormányra és indulhatok. 4.5h letelik kiveszem a 45percet utána ismét 4.5-et megyek. megérkeztem tegyük fel olaszba egy parkolóba. ott pihenőre teszem kiveszem a korongot és lezárom.(km hova érkeztem stb.) ott én visszateszem a korongot vagy elteszem? és reggel mikor indulok akkor teszem bele az új korongot kitöltve? és a hátulján kell nekem valamiféle vonalat húzni h mettől meddig volt a napi pihenőm? bocsi a komplikált irásomért csak hát ma indulok és nem mindennel vagyok tisztába
2011. jún. 7. 16:09
3/7 anonim válasza:
Ha kiveszed este a korongot, hogyan bizonyítod, hogy éjjel az autó nem mozdult?
Ez így igen sokba fog kerülni.
Ha kártyád van, azt kiveheted, mert úgyis ráírja utólag a gép az éjszakát, de a korongcsere közben ha jól emléxem max. 15 perc lehet amit nem ír.
4/7 A kérdező kommentje:
kilóméter alapján? elötte való nap ugye lezárom a korongot.
2011. jún. 7. 16:45
5/7 anonim válasza:
Kilométer alapján azt írsz a korongra amit akarsz. Pár km eltérést nehéz észrevenni. De az autó pár métert sem mozdulhat!
6/7 A kérdező kommentje:
na jólvan nem megyek bele a vitába kétlem h az utolsó kommentelőnek gőze is van valamiről. mivel az autó irja hogy hány kilóméternél jár így nem tudom hogy hogyan írhatnánk be fals km-t. (ha azt írja h 541.746km akkor nem írhatok a korongra nap végén 541.745-öt sem) na mind1 kérem olyanok írjanak akik benne vannak
2011. jún. 7. 17:43
7/7 anonim válasza:
Képzeld el, benne vagyok én is.
És azt is képzeld el, 28 nap múlva honnan fogja tudni a rendőr, hogy te akkor valós adatot írtál be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!