Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert nem ajanljak a enduro...

Miert nem ajanljak a enduro motorban a gilera arizonat es a cagiva elefantot? Gyenge minoseguek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 18:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Fárassz már valami motoros szakoldalon pl itt: [link] valami hozzáértőt.
2009. márc. 19. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

az olaszok csak pizzát tudnak jól csinálni, motort nem.

2000 utáni ktm-et vegyél.

2009. márc. 19. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Én a japán motorokat ajánlanám, ezek a legmegbízhatóbbak és a legjobbak. Elég ha annyit mondok nekem is Yamahám van?
2009. márc. 19. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
nekem is Yamahám van és eddig semmi próbléma nem volt vele, én soha nem tudnák egy gilera vagy e cagiva motorra ráülni. amúgy meg a motorozás nem egy olcsó dolog ha tényleg motorozni akarsz érdemes normális gyártóktól venni
2009. márc. 19. 21:30
 5/12 anonim válasza:
100%
Ha jol tudom a Ducati is olasz motor es azert nem olyan szar.A motoGP-ben is eleg jol szerepel es az utcai motorjaik sem utolsoak, akarmek japannal felveszik a versenyt.
2009. márc. 19. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Talmácsi Apriliával lett világbajnok.Milyen motor is az?Olasz...
2009. márc. 19. 23:36
 7/12 anonim ***** válasza:

És Talmácsi enduromotorral nyert? ne hasonlítsatok össze egy utcai motort egy enduroval, főleg ha nem értetek hozzá. a cagiva és a gilera gyenge minőségű olasz sz@r.

yamaha, gasgas, ktm.

kapcsolja az extreme sportra és nézd meg milyen motorokkal nyerik a futamokat....ktm-mel, és nézd meg versenyeznek e cagivával vagy gilerával.....nem!

2009. márc. 20. 07:38
 8/12 anonim ***** válasza:
5ik vok.4évet versenyeztem crossban Hondával.Mondhatnám h csak az a jo a Yamaha Suzuki szar.Érdekes módon a Cagiva Elefant a Párits-Dakaron is bizonyított.Erről mi a véleményed 6ik szakértő?A Yamaha Tenerén elszakadnak a hengerfej csavarok a hőterhelés miatt.Folytassam?
2009. márc. 20. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
nem vagyok szakértő. viszont ha te valóban szakértő vagy, igazán tudhatnád hogy talmácsi apriliája egy felturbózott 125 cm3-s 170 milliós motor, aminek vajmi kevés köze van egy szalonból kitolt apriliához, max. annyi, hogy valamikor apriliának hivták. és valamennyi versenymotornak elég kevés köze van a gyártó motorjához. én csak a kérdező kérdésére válaszoltam. hogy miért nem ajánlják neki ezt és ezt? mert szar. és hogy mire alapozom? férjem 10 éve endurozik,több féle motorja van, gg, ktm, suzuki drz, yamahák, szerelőműhelyünk van évek óta, ahol cross és enduro motorokat javit, nagyon sok féle motort hoznak hozzá szervizelni, egyszerüen megkérdeztem tőle.
2009. márc. 21. 09:53
 10/12 anonim ***** válasza:
ja, és ha példálózni akarnék versenyzőkkel, akkor mindenképp Németh Kornélt említeném, aki MX1ben igen szép eredményeket ér el, nem pedig Talmácsival, akinek semmi köze nincs az endurohoz.
2009. márc. 21. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!