Olyan problémám lenne hogy van 1.6 D audim és ha megyek kb 100km/h val és leveszem a gázrol a lábam akkor bevillan az olajnyomás lámpa?
Kezdődő csapágygondra tippelek.
(megéltem hasonlót)
A csapágyról lemaródott fémreszelék részben eltömítí az olajpumpa szűrőjét.
Vedd le az olajteknőt és ha fémsrapnelt találsz az alján (no meg a szűrő réseiben) csapágysor csere,olajcsere és megoldottad.
Szerintem.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:41
Akkor még mindig nem értitek.
Csak a gázról veszi a lábát,de a fordulat nem esik le alapjáratra,mert nem nyomja ki a kuplungot a kérdező.
Ha a alapjáraton jön elő (akkor rosszul írta,vagy én értelmeztem félre) akkor okozhatják ezek a dolgok is,amit írtatok,de még van ezer más is.
Mit nem értek?!
Nem kell alapjáratra visszaessen a fordulat,elég ha elveszi a gáz és akkor villan be az olajnyomás elégtelenségét visszajelző lámpa. DUGULÁS mint mondtam,fémreszelék okozza az olajpumpa szűrőjét részlegesen eltömítve.
Ami aztán gázadásnál,fordulatra eltűnik.
ÉN képben vagyok a 2.6 kabriómmal szívtam így és csapágyazás lett a megoldás.
A kérdezőével is tutira ez a gond,nincs "ezer más" ok még de ilyen diagnózisra még egy sem.
Néha dedóban érzem magam némely okostojás értetlenkedése okán.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:13
Én értelek,de csak ha elengedi a gázt,és motorfékkel gurul tovább,akkor alig esik a fordulat, ezért kéne hogy a kérdező is hozzászóljon,vagy pontosítson, egyébként az olajszűrőben egyetértek veled, csak tudni kéne hogy ilyenkor amikor elveszi a gázt, mennyit esik a fordulat,amíg felvillan a lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!