Mik azok az alapvető dolgok, amiket egy most vásárolt használt autón ki kell cserélni?
Egy 20 éves Hondáról van szó.
Megtennétek, hogy leírjátok miket kell kicserélni rajta, és ez milyen árban van?
Nem tudok most nagy összeget rákölteni, csak az alap dolgokat, a többit majd szépen fokozatosan.
Fékbetétek kopottak, és a kaszni elég rozsdás. Egy helyen át is lyukadt.
Elvileg a motor, a váltó futómű nagyon jó állapotban van. Ennyit tudok egyenlőre.
Ha rozsdás, van ahol át is lyukadt a lemez, és még a fékeket is fel kell újítani, akkor valószínű a vételárat minimum rá kell költeni.
Amit cserélni kell:
olaj,olajszűrő, légszűrőt meg kell nézni, bár nem nagy tétel, cseréld azt is.
Vezérlést is illene, amikor én vettem a kocsimat cseréltem benne a gyertyákat, és az összes többi folyadékot is, igaz fiatalabb volt és hosszú távra tervezek vele.
Motorolaj, szűrők 8ezer
vezérlés 20 körül
olcsó fékbetétekkel 10-15ből kijössz, ha a tárcsa rendbe van
A lakatolás a korrózió mértékétől függ, de pl. sárvédőívek, küszöbök cseréje munkadíjjal 40-50 ezer, ha alatta minden rendben van, és utána még jönne a fényezés, megint 40ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!