Honnan szerezhetek monster matricát a mocimra?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 21:48
2/17 anonim válasza:
Mi a g*cinek? Én kiröhögnélek ha ilyen szarokat aggatnál a szarodra :)
3/17 A kérdező kommentje:
há mit aggassak te?!
2011. jún. 5. 22:37
4/17 anonim válasza:
Ami neked tetszik, Te érezd jól magad tőle, ne más...csak magadra halhass...
5/17 anonim válasza:
Semmit. Políroz, hibákat javítsd ki, vegyél alá faja felniket. Milyen autó? Az alufelni sokat tud dobni az autón megjelenésben.
6/17 anonim válasza:
Autó??? ki beszélt itt autórol??? "Honnan szerezhetek monster matricát a MOCIMRA?"
Amúgy az is egy megoldás ha elmész valami reklám céghez(akik pólóra/bögrére/cégéreket készítenek/fóliáznak...) viszel adathordozón egy jó minőségű Monster jelet és kész is... !
7/17 anonim válasza:
Wááá de elnéztem :) Mindegy, a lényegen nem változtat. :)
Szerintem valami Repsol, vagy Motul matrica jobban állna rajta.
8/17 anonim válasza:
szeritem jó a monster matrica jó rácsing tuning lesz tőle! még ragassz rá red bullos meg bombás matricákat, meg mindent amit otthon találsz akkor lesz igazi gagyi rajrobogó! jó robogást!
9/17 A kérdező kommentje:
ez egy kátéem...
2011. jún. 7. 15:41
10/17 anonim válasza:
biztos a ktm-re ragasztgatnál energiaitalos matricákat :D kamuember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!