Honnan szerezhetek felsőoktatásos matricát diákra?
Figyelt kérdés
ELTÉ-s kellene majd ősztől.
Középsulis matricákat találtam neten, de nekem ELTE-s kellene.
Hogyan, honnan?
2009. febr. 19. 18:41
1/8 anonim válasza:
egyrészt a suli ad....meg még ha jol értem felsőoktatásos diákod sincs..akkor én ezt nem értem..
2/8 A kérdező kommentje:
ősszel már nagy valószínűséggel levelezőre fogok járni, mellette meg dolgozok, levelezővel meg nem kapok diákbéletet
A mostani diákomra szeretnék majd matricát
2009. febr. 19. 19:04
3/8 anonim válasza:
Megértelek.
nézz ki a Józsefvárosira, vagy egyéb ilyen piacokra...
sok szerencsét:)
4/8 anonim válasza:
oké, akkor várd meg az őszt.
kapsz matricát meg diákot...szedd le...és tedd rá mostanira
5/8 anonim válasza:
de óvatosan, elszakad könnyen..ted vmi tokba ezután és akkor még az is segit összenyomni
6/8 anonim válasza:
ja bocs ez mégse jó ötlet, mivel másképp néz ki a felsős matrica
7/8 A kérdező kommentje:
rá van írva az egyetem neve a matricára :S
2009. febr. 19. 20:03
8/8 anonim válasza:
Jó lenne, ha megpróbálnál tisztességes maradni ahelyett, hogy levelezősként kihasználod, ami neked nem jár. Túl korán tanulod meg a csalást...remélem, hogy az egyetemen nem ezzel akarsz majd "érvényesülni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!