Benzines autónak lehet csúsztatni a kuplungját úgy, hogy nem fullad le?
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 19:16
1/9 anonim válasza:
Már hogyne lehetne..
Közben érzéssel a gázra kell lépni..
A bal lábad föl le mozog ahogy kuplungot nyitod zárod, a jobb lábad meg jobbra balra mozog ahogy gázra lépsz vagy fékre.
2/9 anonim válasza:
Gondolom arra gondoltál, hogy alapjáraton el lehet-e indulni vele. El lehet. Érzék kérdése. Nem kell a gázhoz érni.
3/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet, csak tudni kell a kuplunggal bánni!
4/9 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem, mert most lett meg a jogsim és dízelesen tanultam, viszont ma kaptam egy benzines kocsit és katasztrófa :D csomószor lefulladok elindulásnál. parkolni nem is merek úgy, hogy csúsztatom a kuplungot :O
2011. jún. 4. 19:34
5/9 anonim válasza:
én is így voltam vele (diesel után benzin), de lehet, persze.
A gázfröccs segít. Gyakorolj, pár nap múlva nem lesz gáz.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. jún. 4. 19:45
7/9 anonim válasza:
Lehet minden további nélkül, csak kicsit finomabban kell bánni a kuplunggal, mint egy dízel autónál.
9/9 anonim válasza:
Mint már előttem is leírták, érzéssel kell rálépni a gázpedálra, miközben engeded fel a kuplungot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!