Miért olyan rövidek a sebességek?
Figyelt kérdés
Van egy 50 es Supermotom 52 es lánckerékkel.Olyan rövidek a sebességek hogy 2 esbe kell elindulnom.Nagyon hamar felkel váltani 6 osig. 52 es fogaskerék van rajta,elől 12 es.Ha ráteszek egy 46 fogast akkor hosszabbak lesznek a sebességek?2011. jún. 3. 18:02
1/11 anonim válasza:
ha 46-ost teszel fel hátra, még jobban megrövidíted a fokozatokat. Előre tegyél nagyobbat.
2/11 anonim válasza:
Első, ha hátra kisebbet tesz, az ugyanolyan, mintha előre nagyobbat tenne. :)
4/11 anonim válasza:
B@sszameg a kutya, azt olvastam, hogy előre kisebbet rak fel, és ráadásul le is írtam a baromságot... ügyes vagy lajos... Bocs. Első voltam.
5/11 anonim válasza:
végsebességre nagyobb lesz, de lassabban fog gyorsulni.
6/11 anonim válasza:
azért olyan rövidek a sebességek, hogy jobban gyorsuljon, bár nem hiszem hogy ez lényeges lenne egy 50es kis szarnál
7/11 A kérdező kommentje:
nem szar mert kihúzom belőle a 95 km/h
2011. jún. 3. 19:56
8/11 A kérdező kommentje:
e,ől 12 fogas akkor hátra mekkorát tehetek?
2011. jún. 3. 20:01
9/11 anonim válasza:
1et cserélj csak és inkább az elsőt
10/11 anonim válasza:
aztaaaaaaaa megy 95-el!!!!!!! mindjárt bepisilek, most úgy megdöbbentem
az enyém 1-esbe megy 150-et fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!