Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen szín illene ehhez a...

Milyen szín illene ehhez a motorhoz?

Figyelt kérdés
Típusra színre, ugyanilyen az enyém is, annyi különbséggel, hogy az én robogómnak csak az első idoma narancssárga, a többi fekete. Lány vagyok, 21 éves... Kérlek segítsetek :/ Jó ötletre van szükségem
2011. jún. 2. 17:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ilyen, ilyen bukóval:

[link]

2011. jún. 2. 18:08
 12/22 A kérdező kommentje:
még mindig nem a bukó a kérdés... -.-
2011. jún. 2. 18:16
 13/22 anonim ***** válasza:
nemértitek meg hoyg léeszarja a bukót? vegyél olyan bukót te ha annyira tetszik
2011. jún. 2. 18:47
 14/22 anonim ***** válasza:
2011. jún. 2. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:

"nemértitek meg hoyg léeszarja a bukót?"

Most akkor nem is kell neki bukó?

A motorhoz kötelező a bukósisak!

2011. jún. 2. 19:57
 16/22 A kérdező kommentje:
DE AZ VAN!!! azon nem akarok változtatni, nem tudom, honnan szeded ezt, hiszen a kérdésemben sehol sem utalok arra. Egyedül a motorom szeretném átfesteni....
2011. jún. 2. 20:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem valami élénk szín kéne és ha lehet akkor 2színűre, mert úgy sokkal feltűnőbb. Mondjuk kék-fehér vagy zöld-fekete. Szerintem úgy mutatjól ha az egyik szín(ami többségbe van) az feltűnő a másik pedig valami sima átlagos szín(fehér, fekete, szürke). A rózsaszínen és lilán is elgondolkodnék ha scaj lennék, szerintem jól mutatna.
2011. jún. 2. 21:12
 18/22 lodarazs ***** válasza:
55%

Sötétzöld metál színben nagyon jól mutatna. Egyébként miért akarod átfesteni? Egy motor mindig a gyári színével ér a legtöbbet. Ha törött vagy sérültek az elemek akkor is megéri a gyári színére festeni. Ha extrémet akarsz az megint más kérdés.

Amúgy van egy eladó bukóm, ha érdekel :D

2011. jún. 2. 21:12
 19/22 A kérdező kommentje:

Végre értelmes válaszok :) köszönöm :) A bukó szót még1x ne lássam xD van bukóm, szép, jó :)

Én eleve már nem gyári színnel kaptam, ahogy a narancssárga sem az. Nekem az egész fekete, csak az első idom narancs. Csak azt szeretném más színre, ezzel nem vagyok kibékülve :/

köszike a válaszokat

2011. jún. 2. 21:16
 20/22 anonim ***** válasza:
50%

Jó, de ha a motort átpingálod akkor a bukót is át kell!

Bukók eladók nagy kedvezménnyel!

2011. jún. 2. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!