Csiby009 kérdése:
Ha állok a dugóban, és lassan haladunk, simán alapjárattal gurulva gazdaságosabb menni benzin ügyileg?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 16:35
1/6 anonim válasza:
Fogalmazd át, mert én hü*ye nem értem a kérdést?
2/6 anonim válasza:
Gazdaságosabb, mint mindig megállni és elindulni.
Tarts nagyobb követési távolságot
3/6 anonim válasza:
Minél gazdaságosabb?? Az összehasonlítás egyik fele lehet hogy hiányzik...
4/6 anonim válasza:
Kérdése(az értetlenek kedvéért): Gazdaságosabb-e a fogyasztás szempontjábol csúsztatott kuplungal menni gáz nélkül, csak alapjárattal a dugóban?(Másik része logikusan, hogy elindulni és megállni nagy gázokkal stb...)
5/6 anonim válasza:
Olyan egyértelmű kérdést tettél fel! Hát szerinted mikor fogyaszt a kocsi? Ha 1-es + alapjárattal indulsz el vagy ha 1-es + gázpedál lenyomásával indulsz el? Szóval mikor fogyaszt többet? Amikor nyomod a gázt nem? Egyébként én sose nyomok gázt indulásnál (kivéve dombon felfelé, vagy nagyon megterhelve) - Szóval a kérdésedre válaszolva: 1-es + alapjárattal elvileg kevesebbet fogyaszt.
6/6 anonim válasza:
1 be többet fogyaszt de az se jó ha ki-be teszed sebességbe és állandóan a kuplungot használod mert megmehet a nyomlap vagy a kuplungtárcsa! Jobb ha sebességbe hadód és úgy haladsz! Inkább több üzemanyag mint inkább alkatrész'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!