Kinek mennyi idobe tellett, mire rendesen megtanult emelkedon elindulni?
Nekem is az jött be, amit a 17:38-as válaszadó írt!
Érdekes, rutinpályán, aztán kint a városban klasszul ment, de miután már jogsival keztem vezetni ("saját felelősségre") el kezdtem bénázni. Plusz a férjem a régi iskola híve, az oktató máshogy magyarázta...
Kis forgalmú helyen kitartóan gyakorolni a fentiek szerint csodát tesz!
"kezifek nelkul konnyebb a dolog, lenyomod a kuplungot es a feket, megallsz , es mikor kell induljal a fekrol a labad a gazra rakod es gazolsz , a kuplungot meg lassan engeded fel ennyi az egesz."
Ez egy erősebb emelkedőnél pár 10 cm visszagurulást fog jelenteni. Amíg átteszed a fékről a gázra a lábad és lassan felengeded a kuplungról a másik lábad, az autó csak gurul hátra...
Nem poénból tanítják a kézifékes megoldást. Vagy egyzerűen meg kell szokni az autót és a kuplung+ gáz játszadozásával meg lehet tartani bármilyen emelkedőn kézifék vagy sima fék használata nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!