Melyik naked motor jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
Melyik naked motor jobb szerintetek a felsoroltak közül?
Yamaha fz1
Honda CB1000R
Kawasaki Z750/Z1000
Suzuki GSR750
KTM 990 Super Duke
Triumph Speed Triple
Aprilia Tuono 1000R
2011. máj. 31. 16:24
1/10 anonim válasza:
mindegyik jó, az utolsó 3 mondjuk drágább kategória kicsit, de a helyedben egy kawa z1000-est vennék XD nagyon szép megy is mint a golóó
2/10 A kérdező kommentje:
Hopp a ducati Monster-t kihagytam, ha egyáltalán azt lehet naked motornak minősíteni.
2011. máj. 31. 17:17
3/10 anonim válasza:
Sportmotoroknál sor4 mániás vagyok, de egy naked-hez talán jobban illik a v2 szóval ezek közül a Tuono-t választanám vagy egy Ducati Monster s4r-t
4/10 A kérdező kommentje:
nagyon szép hangja van a ducatinak :), de nekem jobban tetszik a "sikító" kawasaki z1000
2011. máj. 31. 20:16
5/10 anonim válasza:
z1000-esből még a régebbifajta volt egy ismerősömnek, nemtudom mikori évjárat, de amin 4kipufogó volt. Gyári dobokkal is olyan szép hangja volt olyan 7-8ezer felett:)
6/10 anonim válasza:
CB1000r és a Duke jön be a legjobban, de a Super Duke is tetszik, a Tuono is nagyon szép... A Triumph annyira nem az esetem, de gyorsan hozzá tudnék szokni :) a sorrend:
cb1000R
Super Duke
FZ1
Tuono
Kawa
Monster
GSR
Speed Triple
7/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocs, nem figyeldem, hogy a 690-es Duke nem volt az esélyesek között.
Üdv!
8/10 igen nemm válasza:
A GSR750-ről is sok a pozitív visszajelzés, bár a suzuki mostanában kicsit sok műanyagot használ.
Nekem kinézete miatt a z750 jön be a legjobban (egyéni vélemény)
9/10 anonim válasza:
HOnda! Legerősebb,legstabilabb gép!
10/10 anonim válasza:
Triumph Speed Triple vagy a Street Triple.. nekem most ez a 2 jön be de nagyon nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!