Milyen gyújtógyertyát tennétek egy 2006-os évjáratú 1.4-es Ford Focus-ba?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 07:56
1/8 anonim válasza:
Megnéztem rendszerből, Beru típusú gyertyát ajánlott.
A cikkszáma: 14KR-8MUV
Ára kb.: 1300ft/db
Mindenek előtt javaslom, előbb ki kéne szedni a gyertyát és megnézni az azon szereplő cikkszámot és leellenőriztetni, hogy azt a gyertyát ajánlja-e ahhoz a kocsitípushoz.
A Beru Francia gyertya, Németországban gyártják. Nem egy rossz minőség.
A Bosch-t nem ajánlom, mert sokan hamisítják és nemigen lehet kiszűrni.
Nem akarok reklámozni, de autósboltban dolgozom Szigetszentmiklóson, ha esetleg rendelésre kerül a sor, fél napon belül be tudjuk szerezni.
2/8 anonim válasza:
Olyant, hogy gyújtson is meg világítson is !!
3/8 anonim válasza:
Gyári Ford gyertyával mi a problémád? 900 ft darabja és biztosan passzol az autódhoz...
4/8 A kérdező kommentje:
Egyesek azt írják nem sokat ér. Ezt nem akarom elhinni, ezért dobtam fel kérdésként, hátha több ember többet ér.
2011. máj. 31. 16:39
5/8 anonim válasza:
Hát nemtudom, ezzel jönnek ki az új autók,ezeket teszik kötelező szervizen, én is ilyeneket használok jó ideje, nekem semmi gondom.
Kifejtenéd mi a problémájuk vele? (tényleg érdekel)
7/8 lodarazs válasza:
Gyári kell bele. A többivel csak a probléma van. Ez kifejezetten a Fordokra igaz. Csak gyári!
8/8 gergoap válasza:
BOSCH Super Plus. A gyárit nem szereti az enyém. (2007-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!