Jogsi kategóriák között vacillálok, megéri nekem?
17 éves vagyok(lány) dolgozok. fizetésemből jogositvány(oka)t szeretnék tenni.Anyámék B kategóriával nyüstölnek de feltétlen A1re akarom
Viszont minap gondolkodtam... mivel 17 vagyok és nemtesznek alám 125ös motort igy egy 2 év kéne mikre egy jó állapotura tennémkigyűlne...
Szerintetek az milyne emgoldás lenne ha most tenném kocsira ,várok 21 éves koromig (addig gyűjtögetem) és letenném korlátlanra(motor)
kis segitséget szeretnék,ti mit javasolnátok nekem!
Ha megcsinálod most a B-t, annak van előnye: egyrészt ha a szüleidnek van autója, akkor azt használhatod majd idővel, másrészt ha 21-et betöltve korlátlan A-ra vizsgázol, akkor nem fog kezdőjogsinak számítani, azaz vihetsz utast. :)
Addig használhatsz 50-es motort, lehetőleg olyat amin van váltó, legalább megszokod. A robogóval is lehet gyakorolni a közlekedést, de nekem valahogy sosem voltak szimpatikusak.
Hello én is így voltam 17 évesen.
Leraktam a B-t
Most töltöm a 20 felet és kezdhetném a nagymotorra csak szülők nem engedik ,pénzem meg nincs
De felesleges lett volna A1,mert így is 125ös robogót használok papírok ,rendszám nélkül,kutya le se sz'r itt budapesten ráadásul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!