Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan és mit lehet tönkre...

Hogyan és mit lehet tönkre tenni az autó motor terében úgyhogy az véletlennek látszik? Mostanában túl sokszor vagyun kénytelenek autót javíttatni és szerintem nem véletlen.

Figyelt kérdés
akit gyanusítok annak nincs hozzáférése az autóhoz, egy volt kolléga akit kirúgtak mert lusta mint a lajhár, csak sajnos ért az autókhoz... olyan károk vannak amik szinte vagy teljesen lehetetlenné teszik az autónk használatát, pl beégett dugattyú,... (meg még sok hasonló szintű hiba, nem értek hozzá, csak a dugattyús sztori maradt meg), de semmi betört szélvédő vagy ilyenek. ennyi véletlen nincs! köszi a válaszokat.
2011. máj. 28. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen az alkalmazottaidat gyanúsítod a kocsi szándékos tönkretételével?

Nekem úgy tűnik, hogy nem túl jó állapotú a járgány, akik vezetik pedig nem nagyon foglalkoznak vele, viszont hajtják "amit bír" alapon. Ehhez még rosszindulat se kell, csak szimpla butaság.

Egyébként a legjobb kicseszés még mindig az, ha megtoldja az ember a PUR-habos flakon csövét, aztán elég meszzire, oda ahol már kívülről nem látszik, telenyomja a kipufogócsövet.

2011. máj. 28. 17:51
 12/16 A kérdező kommentje:

nem jól gondoljátok...

az illetö soha nem vezette ezt a kocsit, csak tudja h a miénk és ő csak "kényelmes" de tud dolgozni. ja, napnál lehetne fűtő. mind1. kulcsot nem tudna másolni, nincs mikor ellopja. az autó rendszeres napi használatban van, de vigyázunk rá, mert munkaeszköz, ha tönkremenne nem tudnánk mivel melózni...98as 406os peugeot a kocsink, és gőzöm nincs mik vannak benne (bovden... amugy az mi?) csak túl sok minden megy tönkre rajta, ahogy megjavítják az egyik baját, jön az új, és nyitott garázsban van, ahol bárki megbuherálhatja.

2011. máj. 28. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:

13 éves autón nem csoda azért ha ez-az tönkremegy.

Hány km-t futott? Milyen motor van benne?

Na meg persze ahhoz, hogy meg lehessen ítélni természetesnek vehetők-e a meghibásodások, jó lenne tudni mikor és mi romlott el. :)

2011. máj. 28. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
13 éves autón már előfordulhatnak ezek a hibák. Nálunk Renault Master 120 volt, és 4-5 évesen már minden cserélve volt rajta. Az utóbbi időben már 2-3 havonta kellett szervizelni a kötelező szervízen kívül.Sok baj volt a fékkel, a gumi csövekkel, a futóművel, stb.Aztán megunta a főnököm, hogy nem számíthat rá, és eladta, míg mozog egyáltalán.
2011. máj. 28. 20:50
 15/16 A kérdező kommentje:
ok, nem mai csirke, de volt szinte minden cserélve rajta. az új dolgok h romlanak el szinte alig használtan segítég nélkül??? sztem csak h vki segít nekik, nem?
2011. máj. 28. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:

hát miért nem ezzel kezdted, sztem a kocsi magától produkálja, nekem is (13-14) ekörül jöttek ki rajta a hibák, gyújtás, lambda szonda, generátor... stb.

Havi kb 25 körül ott hagytam a szerelőnél, aztán meguntam, egy kis szilikon és ragyogott , mintha új lenne és elpasszoltam.

Az új alakatrész is tönkre mehet, mert ami közé be van építve lehet rosszul működik és ami nem tehet róla azt nyírja ki.

2011. máj. 29. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!