Létezik hogy egy simson ennyi ccm-es legyen? Vagy csak kamu?
persze, gyakorlatilag-elméletileg létezhet, bármit meg lehet építeni
de amit linkeltél, az nekem gyanús, nem tűnik valami nagynak az a henger, de lehet, hogy én látom rosszul
Gyári hengerből persely cserével és az alu test felmarásával úgy tudom még lehet 95ccm-t elővarázsolni, ami persze nem látszik kívülről.
Viszont ekkora köbcentinél már nem lehet játszani, mindent eléggé szívósra kell csinálni a blokkban, és nem hiszem, hogy ha nem képes legalább lefesteni a motort eladás előtt, akkor olyan lehet a tuning is.
A hosszú egyest meg megnézném.
Ennek az ég egy világon semmi értelmét nem látom, minek csinálni 95-ös Simson, ha egyáltalán megy is akkor is hamar tönkre fog menni, mert 50-re tervezték és a 95 már majdnem 2x annyi, Már a 70-es henger is kockázatos hacsak nincs nagyon jól megcsinálva.
Akkor már egyszerűbb a Simson vázba Mz-blokkot tenni mint a hengerrel vacakolgatni hogy hány köbcentis is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!