Milyen autót ajánlanátok első autónak?
Ami kb 500.000ft körül van és elég jó kinézetre és nincs ki a sebváltó meg egyebek.Én erre gondoltam: [link]
Vélemény???Tudnátok még ajánlani?
Az autó típusát akartam a linkel mutatni nem azt hogy pont ezt venném meg.Egyébként kemény hogy a 12 válaszból kb 2volt hasznos na de mind1.Egyébként astra gsi-t akartam csak a finanszírozó szerint az túl gyors kocsi elsőnekO_O
Köszönöm a hasznos válaszokat jöhetnek még.A hülyézőnek meg inkább no komment kár ilyennek a net....
"Az autó típusát akartam a linkel mutatni nem azt hogy pont ezt venném meg."
Ehhez képest ezzel kezdted:
"Én erre gondoltam: [link]
"
Szerintem annak kár a net, aki nem tud olvasni, értelmezni.:)
Istenem ennyi nyelvtan szakértőt a KÉRDÉSRE KÉRNÉK VÁLASZT!!!Elnézést kérek hogy az "Erre gondoltam"-ot nem úgy írtam hogy "Erre a típusra gondoltam".Általában itt felénk értik így is de úgy látszik hogy Szzőrösbögyöspusztán ez már magas.
Utolsó azért mert 2.0-ás:D
Elnézést, hogy nem vagyok gondolatolvasó.:)
Ha dízel P307-est keresel, amit megkíméltnek tart a tulajdonosa, akkor itt a jelenlegi kínálat:
Igaz, ez 1M-tól indul, de ez csak nem okoz problémát. ;)
A kérdésedben szereplő opciókkal sajnos nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!