Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 3 1.4-es vagy 1.6-os...

Golf 3 1.4-es vagy 1.6-os benzines motorral? Mennyi lenne a fogyasztásuk kb?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik érné meg jobban (kezdőkocsinak lenne) úgy hallotam az 1.4-es nagyon gyenge az 1.6-os meg sokat fogyasztana? vagy pont az nem erőlködne és nem enne annyit, nem tudom melyik lenne a jobb. :S
2011. máj. 25. 08:58
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
hát igen szívesen vennék dízelt de sajna nem nagyon találok olyat ami jó is lenne meg nem kéne az ország másik felébe menni :S (Debrecenből)
2011. máj. 25. 09:43
 12/35 anonim ***** válasza:

Golfot én helyedben nem vennék, főleg nem hármast, mert egyébként is túl drágák és nem egy szét is van hajtva.

Dízelt főleg nem vennék mert abból jó használtat kifogni lutri.

Nekem az első autóm egy 1,3-as kocka LADA volt. Olcsó fenntartás, finoman hajtva nem fogyaszt túl sokat sem, olcsó alkatrész. Gyakorolni tökéletes, ha ezen megtanulsz, onnan bármin könnyebb lesz majd.

Most egy F Astrám van, 1,4-es, ez is csak ajánlani tudom, viszonylag már ez sem drága.

2011. máj. 25. 09:50
 13/35 anonim ***** válasza:

Meg még egy dolog, ha okosan akarod csinálni az autóvételt, akkor keresel egy céget ami megcsinálja neked a szlovákiai üzembehelyezést vagy a németországit pár tízezer forintért.

Ezzel kikerülheted az itthoni bőrnyúzó sarcokat pl: súlyadó

2011. máj. 25. 09:56
 14/35 anonim ***** válasza:
Ilyen benzinárak mellett amúgyis a gázüzem a leggazdaságosabb..
2011. máj. 25. 09:57
 15/35 anonim ***** válasza:

Az autó hatásfokánál meg sokat számít a köbcenti mellett az önsúly is. Semmit sem érsz egy 2000 köbcentis motorral, ha 1 mázsával több az önsúlya is mint egy ezres motorú autónak.

A hatásfoka ugyanakkora lesz kb csak a nagyobbra többet fogsz fizetni.

2011. máj. 25. 09:59
 16/35 anonim ***** válasza:
bocs, tonnát akartam írni.
2011. máj. 25. 10:00
 17/35 anonim ***** válasza:
Ezek a VW motorok nagyon gányók. Gyengék (60, 75LE) de mellette meg zabálnak. Ne vedd meg egyiket sem. Ennyiből már normális japán autót kapsz amire nem megy rá a gatyád. Ebből a pénzből egy Rovert vennék, stílusos és megbízható, mivel gyakorlatilag egy Honda Civic az autó. Emiatt olcsón van hozzá alkatrész ha kell. A VW motorjait meg felesleges is lenne a Hondáéhoz hasonlítani, mert mindenben alul maradna.
2011. máj. 25. 10:09
 18/35 A kérdező kommentje:
uhh hát kaptam hideget meleget azért mindenkinek köszönöm a választ! majd lesz valahogy
2011. máj. 25. 10:14
 19/35 anonim ***** válasza:
75%

Húú, micsoda ötletbörze.

Lada, Rover, szlovák papír. 2 év után dupla fogyasztás.

De alacsony az a kib@szott kerítés. :)))))

2011. máj. 25. 10:22
 20/35 anonim ***** válasza:

Ladán meg a dupla fogyasztáson én is jót röhögtem.. :D

Rovernek, meg a szlovák papírnak nézz utána ha nem tudsz róluk semmit..

2011. máj. 25. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!