Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez az autó jó vétel lehet?

Ez az autó jó vétel lehet?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről az autóról?

Mennyire ismeritek? Milyen híre van? Ennek konkrétan jó az ár/érték aránya?

[link]

Köszi előre is!

2011. máj. 24. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is tetszett ez a fajta Passat imádom azt a kerregő dízelt benne. Am jó állapotúnak tűnik, és nem az új pdtdi van még benne, ez sokkal megbízhatóbb. De azért vétel után olaj vezérlés meg ami ilyenkor esedékes az meg legyen.
2011. máj. 24. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Én az eggyel újabb szériára spórolnék inkább 1.9-es 110LE-s TDI-re, de távol álljon tőlem, mások pénztárcájába nyúlkálni.
2011. máj. 24. 17:37
 3/6 anonim válasza:
Mivel nyíregyi,merem feltételezni hogy ukránt nem előszőr járta meg ez a passat.Jól nézd meg motorikusan.
2011. máj. 24. 18:13
 4/6 A kérdező kommentje:

hitelből szállnék ki, ezért esett a választásom erre, nem az újabbra.

nem kell nekem többet hitel, spórolni meg nincs időm most sajna rá, most kell lépnem, vagy rosszul jövök ki az egészből.

akkor ez nem az a diesel-fajta, amelyikre a gatyámat ráköltöm, hanem a jó minőségű?

2011. máj. 24. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha megkíméltet, nem széthajtottat fogsz ki akkor örök darab, a kaszni se rohad egyáltalán, csak ajánlani tudom, ha negatívumot kellene mondanom akkor az egyedül az alumínium-lengőkaros futómű lenne, ami egyébként remek csak nem erre az utakra :(
2011. máj. 24. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj ha kereskedős :S Jobban ajánlanék neked egy magánszemélyes kocsit, mert ez tipukusan kivül minden tipp topp autó, belül is lehet jó lesz egy ideig. "ideig"
2011. máj. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!