Sportkipufogóval és sportlégszűrővel javulna a robogóm telyesítménye?
Ha van egy kis műszaki vénád, akkor nem fog nagy fejtörést okozni. Egyébként nagy csodát nem kell várni tőle. Ezek nem akkora motorok, hogy komoly érdembeli változást hoznának ezek a "sport" kiegészítők. Az viszont tény, hogy a 2t motoroknak egy jó rozonátor sokat tud segíteni. Meg az is, hogy ahoz képest amennyit ráköltesz, nem fog olyan mértékű teljesítmény növekedést elérni vele. Én a helyedben félre raknám valami komolyabb dologra, de nem az én pénzem, meg nem mondhatom ezt meg senkinek, csak úgy elhúztam az orrod előtt.
A másik amire figyelj, hogy ha nedves direktszűrőt -vagy sportszűrőt ahogy tetszik- veszel, akkor azt takarítsd és olajozd, ha poros úton jársz vele, akkor akár napi vagy két napi szinten is. Ugyanis, ha kiszárad, akkor elég komoly méretű szemeteket is át tud szívni. Az pedig nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!