Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportlégszűrővel fog változni...

Sportlégszűrővel fog változni valamit a robogóm?

Figyelt kérdés

Igazából már másfél éve nem volt cserélve, azóta lett bele 8ezer km, csak mindig kitakarítottam. Héten lesz bele új, igazából ez szivacs, de attól még jobb lesz? Jah és benzinszűrő is cserélve lesz.

Illetve annyi hogy lesz benne Leo Vince ZX kipufogó, mennyivel növeli meg a sebességét? Tényleg többet fogyaszt?

2011. máj. 15. 17:41
1 2
 1/11 anonim válasza:

A sportlégszűrőtől és a kiputól jó kis hangja lesz:P Többet fog fogyasztani az biztos, de ha ezeket bele veszed akkor érdemes bele más görgőket is venni, hogy kihozd belőle a maximális teljesítményt. Azt ne kérdezd, hogy hány grammosat, mert azzal kicsit játszadozni kell, hogy melyik a legjobb.

Ja és a sportlégszűrőtől lehet, hogy sok anyagot fog kapni a motor, ezér azt hiszem h fúvókát is kell benne cserélni.

2011. máj. 15. 17:47
 2/11 anonim válasza:

ja és így kb 10-20 km/h-val többet fog menni végre, meg a gyorsulása is jobb lesz.

előző voltam

2011. máj. 15. 17:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Okés, kipufogó úgyis szervízbe lesz majd a csávó biztos elmondja mert én így hülye vagyok hozzá, csak az érdekel hogy mennyiben érné meg. Légszűrőt, ilyeneket itthon megcsinálom mert azt is ki kell vágni.
2011. máj. 15. 17:49
 4/11 A kérdező kommentje:

A fúvókát nem vágom hova kell tenni:D De nem valami komoly amúgy ilyen lesz:

[link]

2011. máj. 15. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát igazából olyan nagy lóerőnövekedést nem fogsz észrevenni... hangosabb lesz a kipufogótól, a légszűrőtől pedig lesz egy kis torokhangja (majdnem olyan, mintha leszednéd a légszűrőt), emellett én azt tapasztaltam, hogy sokkal gyorsabban melegszik a motor...

Ne vedd sértésnek, de te egy igazi robogós vagy. :)

Nem érted a működési elvet csak tuningos legyen, ezért követed a nagy szereotípiákat....

Én simsonnal kezdtem, azon megtanultam, hogy mint hogy, aztán jöttek a robogók mz-k, egy cross, most pedig gyűjtés a srad-re :)

és tényleg nem sértés:P

2011. máj. 15. 20:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Oké, nem veszem csak nincs sok kedvem hazafele 70-75el döcögni, egy 90es tempó bőven megfelelne hogy tudjam követni legalább a kamionokat:)
2011. máj. 15. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:

90-es tempó?:O

Milyen robogóról beszélünk?

Mert ha 50 köbcentis ne nagyon akarjál még 70-nel se menni!

2011. máj. 15. 21:14
 8/11 A kérdező kommentje:

70-et alapon, tuning nélkül viszi... igen 50ccm-s. Kymco Grand Dink.

Ha jól felvan tuningolva 110-et is ellehet érni, de mondom, nekem 90elég.

2011. máj. 15. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem baszogatásból, de elmondanád nekem, hogy tudod-e mi a különbség a gyári illetve a sportlégszűrő között? Milyen hátrányai lehetnek?
2011. máj. 15. 22:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudom:D
2011. máj. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!