Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt a legnagyobb sebesség,...

Mi volt a legnagyobb sebesség, amennyivel eddig mentél? Milyen autóval?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

-Nem tudtam, hogy az üzemanyagtól függ, hogy sportkocsi-e vagy se??!!!

-Ha jól tudom, legutóbb egy dízel Audi verte sorba a benzineseket!!

-Volt Porschém is és kizabált a vagyonomból, ezért váltottam.

Ez könnyített, nagy része alumínium, ezért a gyári 143 Le-vel is lealázza a nagyobbakat úgy, hogy 5 litert eszik 130-nál!!!

2011. máj. 26. 22:54
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha Le Mans gondolsz akkor valóban diesel motor van az Audiban és a Peugeotban is de a hosszútávú versenyeken fontosabb a fogyasztás, mint a teljesítmény. Amúgy egy diesel autó sosem fog gyorsabb lenni egy ugyanolyan hengerűrtartalmú benzinesnél. Nemhiába turbós az összes mai diesel motor, mert anélkül sz.art se érnének. Szerintem igenis függ az üzemanyagtól, hogy sportautó-e a gépjármű, mivel a sportautónak az élmény a lényege amit legtöbbünk számára a fordulatszám és a lineáris teljesítményleadás. Egy diesel ezzel szemben nagyot tol lent, a fordulat emelkedésére pedig egyre jobban fogy el. Ez csak egy vélemény tudom, hogy sokan nem így gondolják, de szerintem többen értenek velem egyet. Ha meg csóró vagy tankolni és ezen izgulsz, hogy mennyi pénzből tudsz eljárni akkor neked nemvaló sportautó. A sportautózás az érzelmekről szól, nempedig az észérvekről.

Amúgy még mindig nincs annak az autónak márkája és típusa?

2011. máj. 29. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!