Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ablakok fóliázása műszaki...

Ablakok fóliázása műszaki előtt. Így lehet?

Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok jártas az ilyesmiben, és nem is tuning céllal csináltatnám. Szeretném ha kevésbé melegedne fel az autó, semmi több. Találtam egy weblapot, ahol egy pesti cég 2 óra alatt megcsinálja . A oszloptól 24ezer + áfa. Ad műbizonylatot és garit is. A műszakim nyár közepén van. Ott, ha mellékelem a műbizonylatot nem kötnek bele? Vagy majd a rendőrök?
2011. máj. 21. 08:08
 1/2 anonim ***** válasza:

a szélvédő és az első két ablak 70%-os fényáteresztő képességnél nem lehet sötétebb.

A hátsókkal azt csinálsz amit akarsz.

Ha ennél sötétebbre csinálják elöl akkor cseszheted a műbizonylatod, ha belefér ebbe a kategóriába akkor jó.

Amúgy nagy baromság ez az egész mert ha nem sötétíted le az ablakokat de felveszel egy gagyi, sötét üvegű, a színeket torzító napszemüveget akkor ugyanúgy torzítja a látásodat vezetés közben, és még károsabb is mint egy jó minőségű fólia.

2011. máj. 21. 08:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ..rendőrök imádják! Max a hátsó ablakokhoz nyúlnék most már..
2011. máj. 21. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!