Azt hallottam a klíma elvileg nem tesz jót az egészségnek, meg a fogyasztás is megnő ha klímával vezetgetünk.
De, a lehúzott ablakon, csak jön a szél, meg a por, de akkor is melegem van.
Szerinted melyik a jobb?
Hogy elviselhetőbb a nyár?
2011. máj. 21. 09:58
1/10 anonim válasza:
A klíma azért nem okoz többletfogyasztást, mert a lehúzott ablak miatti turbulencia jobban növeli, mint a klímaberendezés. Nekem egy Boxsterem van, egyedül leginkább teljesen lenyitott tetővel szeretek menni, tűző napon baseballsapkában, de ha a párom is jön velem, akkor mindig szigorúan becsukódzkodva, mert zavarja, hogy lobog a haja.
2011. máj. 21. 10:06
2/10 anonim válasza:
a sötétített ablakok és a fehér autó nem annyira forró ,de sajna a sötétesért komoly pénzt elkérnek.Amúgy inkább ,ha teheted bicajozz.Ott nem lesz annyira meleged mint a forró autóban.
2011. máj. 21. 10:08
3/10 anonim válasza:
hát a klímát ki kell tisztítani, mert légúti megbetegedést okoz, de páran azt hiszik működik, jó az, nem kell vele foglalkozni, de ezekről az emberekről nem is mondok inkább semmit.
A lenyitott ablak nekem jobban bevált, pláne hogy van rajta légterelő, ezért esőben is leengedhetem. A többletfogyasztás az igaz, de nem súlyos ezrekre kell gondolni.
2011. máj. 21. 10:13
4/10 anonim válasza:
60 km/h fölött a lehúzott ablak miatti megnövekedett légellenállás miatt a fogyasztás nagyobb, mintha klímáznál, azonban városban az ablakozás olcsóbb, igaz, szinte hatástalan, 4
2011. máj. 21. 10:31
5/10 anonim válasza:
60 km/h fölött a lehúzott ablak miatti megnövekedett légellenállás miatt a fogyasztás nagyobb, mintha klímáznál, azonban városban az ablakozás olcsóbb, igaz, szinte hatástalan, 40 alatt szinte semmi levegő nem jön be.
2011. máj. 21. 10:31
6/10 anonim válasza:
Klímát szerintem csak akkor használd ha nagyon szükséges, és rendszeresen ki kell takarítani én csak akkor használom ha 1 óra hosszát vagy többet kell ülnöm az autóba. Rövid időre nincs értelme bekapcsolni és a hátránya az hogy ha ki szálsz vagy vissza akkor szépen meglehet fázni a hírtelen hő változás miatt!!! ez tapasztalat!!!
2011. máj. 21. 10:52
7/10 anonim válasza:
Első : engem is elvihetnél egy körre:)
2011. máj. 21. 11:39
8/10 anonim válasza:
Még nincs meleg, ilyenkor elég az ablak. 25 fok felett viszont klíma.
2011. máj. 21. 11:43
9/10 anonim válasza:
Egyiket se. Ventillátort.
2011. máj. 21. 12:19
10/10 anonim válasza:
a mi verdánkban nincs rendes klíma.
ennélfogva a parasztklímát durrantjuk be, a leghidegebbre kapcsolva. az autópályán olyan hangos lenne a menetszél, hogy nem hallanánk a rádiót :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!