Mennyit fogyaszt egy verseny alatt egy F1-es autó?
Az a 75 liter tényleg reális lenne, ha a tankolások és a felvett mennyiség számát nézzük.
Bárcsak az Én hondám is leadna ennyi lóeröt, mert versenykörülmények közt beveszi az is az 50 litert:D
Nem lehet összenyomni, se vákumolni, ne szívasd már hülyeséggel a kérdezőt -.-"
During a typical season a Formula One team will use over 200,000 litres of fuel for testing and racing, and these can be of anything up to 50 slightly different blends, tuned for the demands of different circuits - or even different weather conditions.
Itt az eredeti cikk amiből fordítottam.
Hogy lenne már 50000 liter...nem űrsikló. 50000 liter benzin kb 36500 kg(36tonna), egy autó pedig van, vagy 900 kg megtankolva.
Amúgy 70-80 liter/100 km a fogyasztásuk.
Ó, b+, rég röhögtem már ennyit :D
A magyar közoktatás szégyene... Még hogy 50000 liter benzin egy futam alatt... Meg hogy "összevákumolják" (azért figyelitek, már a szónak sincs semmi de semmi értelme) Hát komolyan, ez szánalmas! Az ilyet hogy lehet internet közelébe engedni?
Ember, gondolkoztál már azon, mennyire de mennyire tudatlan vagy? Még ha olvastad is, akkor sem szorult beléd minimális értelem? És ha 5-ödjére leírják, hogy miért nem lehet igazad, akkor miért kötöd az ebet a karóhoz?
ebben az országban csak hülyék vannak? 50ezer liter? hova teszik? összevákumolják? az mit jelent te szerencsétlen?
80 liter körül fogyasztanak 100 km-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!