Motoros találkozóra lehet menni 50-es motorral?
Hamarosan lessz egy motoros találkozó az otthonomtól nemmesze, és gondoltam kimegyek majd de nekem csak egy 50-es motorom van, és hát nemlenne ciki kimenni a sok nagymotor közé egy kis robogóval?? vagy nyugodtan menyek?
(egyáltalán 50-es motorral lehet mennnni motoros találkozóra??) nem lesz ciki? : D
Olyan mitha egy kamionos talira mennél kii egy trabival:D De persze kimehecc de a parkolóba állj be, ha csak nem valami egyedi robogód van:D
Am hol is lesz helyileg?
Ez az,amit nem szeretek a motorosokban.-Elnézést az offolásért!-Az,hogy lenézik a kismotorosokat.Ez olyan dolog,mint azzal dicsekedni,kinek,mekkora farka van.Mintha ők nem azzal kezdték volna.Mintha nem tudnának visszagondolni arra,hogy gyerekkorukban mennyire jó volt az is...Félreértés ne essék,én autós vagyok inkább,ugyanakkor egyenrangúnak kezelem a motorosokat,még jobban is figyelek rájuk,ha a közelemben vannak.És,talán nem is az értelmesebbje ilyen,hanem a többi macskajancsi,akik...na tudjátok kikre gondolok.
Én simán kicsattognék vele.Persze nem streetfigther bemutatózni,de basszus...mégiscsak egy kezdő motoros lennék.
Hát, ha van "diszkrimináció", akkor azok vannak az egyik oldalon akinek elöl egy fék- és egy kuplungkar van, a másik tábor pedig akiknek két fék.
Egyszer a csepeli gyorsforgalmin döcögtem egy kölcsönkapott Simson S50-nel és a szembejövő Ducati-s intett, szóval Simsonnal vagy bármilyen váltós kismotorral szerintem nem lenne ciki. Sőt, a Babetta se lenne az, de egy Jog-gal vagy Dio-val én csak a parkolóig mennék, be biztos hogy nem.
Én is azt mondom, nyugodtan kimehetsz akár bringával is. Pár nagy arc ne vegye el a szórakozásod, és előbb utóbb te is ott lehetsz a "nagyok" közt. A többség is így kezdte.
Minél több találkozón légy ott, biztosan találkozunk valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!