Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motoros találkozóra lehet...

Motoros találkozóra lehet menni 50-es motorral?

Figyelt kérdés

Hamarosan lessz egy motoros találkozó az otthonomtól nemmesze, és gondoltam kimegyek majd de nekem csak egy 50-es motorom van, és hát nemlenne ciki kimenni a sok nagymotor közé egy kis robogóval?? vagy nyugodtan menyek?

(egyáltalán 50-es motorral lehet mennnni motoros találkozóra??) nem lesz ciki? : D

2011. máj. 19. 20:04
1 2
 1/11 anonim válasza:
bukóba nem az:D
2011. máj. 19. 20:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy kinevetnek, senki sem mondja, hogy nem.
2011. máj. 19. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Olyan mitha egy kamionos talira mennél kii egy trabival:D De persze kimehecc de a parkolóba állj be, ha csak nem valami egyedi robogód van:D

Am hol is lesz helyileg?

2011. máj. 19. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez az,amit nem szeretek a motorosokban.-Elnézést az offolásért!-Az,hogy lenézik a kismotorosokat.Ez olyan dolog,mint azzal dicsekedni,kinek,mekkora farka van.Mintha ők nem azzal kezdték volna.Mintha nem tudnának visszagondolni arra,hogy gyerekkorukban mennyire jó volt az is...Félreértés ne essék,én autós vagyok inkább,ugyanakkor egyenrangúnak kezelem a motorosokat,még jobban is figyelek rájuk,ha a közelemben vannak.És,talán nem is az értelmesebbje ilyen,hanem a többi macskajancsi,akik...na tudjátok kikre gondolok.

Én simán kicsattognék vele.Persze nem streetfigther bemutatózni,de basszus...mégiscsak egy kezdő motoros lennék.

2011. máj. 19. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát, ha van "diszkrimináció", akkor azok vannak az egyik oldalon akinek elöl egy fék- és egy kuplungkar van, a másik tábor pedig akiknek két fék.

Egyszer a csepeli gyorsforgalmin döcögtem egy kölcsönkapott Simson S50-nel és a szembejövő Ducati-s intett, szóval Simsonnal vagy bármilyen váltós kismotorral szerintem nem lenne ciki. Sőt, a Babetta se lenne az, de egy Jog-gal vagy Dio-val én csak a parkolóig mennék, be biztos hogy nem.

2011. máj. 20. 00:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugodt szívvel kimehetsz akármilyen kétkerekűvel,legyen az egy Aerox, vagy Babetta. Senki nem fog hülyének nézni. Aki mégis, az meg egy féreg... Hisz igenis, mindenki kicsivel kezdte!
2011. máj. 20. 08:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, nyugodtan kimehetsz akár bringával is. Pár nagy arc ne vegye el a szórakozásod, és előbb utóbb te is ott lehetsz a "nagyok" közt. A többség is így kezdte.

Minél több találkozón légy ott, biztosan találkozunk valahol.

2011. máj. 20. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Max azok röhögnek ki akiknek a szülei megvették nekik a 600-as sportot 18. szülinapjukra. Nyugodtan ki lehet menni. Nálunk is volt és ismerőseim mezei Simsonokkal mentek ki és senki sem nézte le őket.
2011. máj. 20. 15:57
 9/11 A kérdező kommentje:
oké köszi: ) am valaki kérdezte h hol lesz: ez ráckevén lesz máj.27-29!
2011. máj. 20. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Ó az messze van, meg defektes is vagyok:S
2011. máj. 20. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!