Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan folytathatom így a...

Honnan folytathatom így a vezetést? (a jogsihoz)

Figyelt kérdés
Megvan a kresz, eü. vizsgám, és rutinvizsgám is. A forgalmat is elkezdtem, de nem mentem még vizsgára. Elég sokat vezettem forgalomból is, de úgy érzem, nem haladok valami fényesen.:S Viszont már csak 1 hónapig vagyok ebben a városban, ahol elkezdtem az egészet (itt tanulok, és most fejezem be, szóval abból is tele vagyok vizsgákkal). Aztán 300 km-rel arrébb leszek, és nyílván nem fogok tudni ide vezetni járni. Ilyen indokkal át lehet jelentkezni más autósiskolába? És honnan kéne folytatnom a vezetést? Újra előlről a forgalmat? (tehát azok az óráim elvesznek?)
2011. máj. 16. 13:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerződés megkötésekor a szerződésben szereplő összeget ki kell fizetned az iskolának (nálam ez 5ezer Ft) ezután abba is hagyhatod v. át is mehetsz másikhoz.

Az óráid nem vesznek el, de az új iskola ettől függetlenül jó pár órára rá fog még beszélni.

2011. máj. 16. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!