Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi Suzuki Swiftekben van...

Régi Suzuki Swiftekben van szervo a kormányban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

11:42-es vagyok

19/f vagyok szóval nem jelent gondot a szervó nélküli kocsi vezetése. Nők gyakran panaszkodnak rá, hogy nehéz parkolni vele. Így szervó nélkül élvezetesebb vezetni jobban lehet érezni az utat.93'-as swiftünk van és 1,5 éve vettük. Eddig a vízszivattyú adta meg magát az 17be került. Egy problémám van vele hogy a belsö tér rossz úton eléggé hangos csörög, csattog. 1,3as motor egész jól megy föleg 1-2ben. 165-öt mentem már vele szóval a 130as autópálya tempo nem probléma neki. Óvatos vezetéssel városban 6-ot, kívül 5liter környékén elvan.

Megbízhatóság:10

Fenntartási költség:10

Kényelem:3

Szervíztapasztalat:9

Az alját és a küszöböket érdemes megnézni mert szeretnek rozsdálsodni.(jó érv az alkura) Futómű kemény és ez rossz uttal párosítva sem az autónak nem jó sem a utazóknak.

Bármi kérdésed van szivesen válaszolok.

2011. máj. 16. 16:08
 12/20 anonim ***** válasza:

11:42

Lehet, hogy Swifted van, de fogalmad sincs, mi van benne.

Azt írod, szervó nincs, csak rásegítő.

A szervó a rásegítő idegen szóval.

Szívesen. :)

2011. máj. 16. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:

nagyon ügyes vagy majd ha egyszer találkozunk kapsz tölem 2 szem kockacukrot...

az okoskodás helyett inkább olvass a témában

2011. máj. 16. 16:25
 14/20 anonim ***** válasza:

stornó!

igazad van!

sorry! (ilyen az mikor valaki mond valamit amit a haver ismeröse mondott....)

2011. máj. 16. 16:34
 15/20 A kérdező kommentje:

11:42

A másik válaszolótól már kérdeztem ,ost tőled is megkérdem hoyg magánszemélytől vetted vagy ismerőstől vagy kereskedésbőé esetleg?

2011. máj. 16. 17:38
 16/20 A kérdező kommentje:
sorry a helyesírási hibákért, fáradt vok
2011. máj. 16. 17:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Suzuki szalonból.

A volt tulaj beadta ezt a kocsit és beszámították neki az újba.

Azt elfelejtettem írni, hogy a megvásárolandó autót nem árt körbenézni megnézni az illesztéseket, hogy nem volt-e törve. Nem árt ellenőrizni a nívó pálcát ha kevés olaj van benne az álltalában arra utal, hogy nem foglalkoztak az autóval.Megvételkor érdemes a motorban az váltoban olajat cserélni de a fékfolyadékot sem árt kicserélni. Szürök, vezérműszíj és feszítögörgök cseréjét is szoktak régebbi kocsinál cserélni "ki tujda mikor volt " alapon de hogyha nagyon precíz akarsz lenne a vízpumpát se árt mert ezt a szíj és feszítögörgökkel együtt szokták. Lásd nekem sem volt és meg is adta magát persze utolog is javítha ugy mint az én esetemben.De ha szerlőt viszel magaddal akkro nem lesz probléma mert ő tisztába lesz a kocsi állapotával egy átnézés után.

2011. máj. 16. 21:25
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)

Tanácsokat megfogadom!

2011. máj. 16. 21:45
 19/20 Sketh válasza:
Nekem '93-as 1.0 Swiftem van 5 ajtós, nincs szervó benne, de véleményem szerint felesleges is lenne, olyan könnyű tekerni a kormányt. Amúgy a swift karosszéria betegsége a küszöbök és a kipufogó mellett még az alsó kereszttartó. Elég szépen és igen hamar eltud rohadni, ez nagyon jó alku alap lehet, ellenben majdnem hogy aprópénzből orvosolható is. Én egy olyan kereskedőtől vettem, aki kifejezetten a régi swiftekkel foglalkozik. Korrekt volt, megmutatta az autó hibáit és igen reális áron hoztam el tőle. Nagyon kifogtam ezt az autót ebben az árban.
2011. júl. 14. 19:37
 20/20 Sketh válasza:
Melléteszem még, hogy az egyik legkönnyebben vezethető autó, sokan ajánlják első autónak.
2011. júl. 14. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!