Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs alapjárat a...

Miért nincs alapjárat a simsonomon?

Figyelt kérdés

kis súbertes karburátorom van

menet közben jól megy nem horkol le ,de nem tudom beállítani az alapjáratot

2011. máj. 15. 20:39
 1/9 Pagani76 ***** válasza:
Na azt én sem tudom beállítani, engem is érdekelne.
2011. máj. 15. 21:05
 2/9 A kérdező kommentje:
a te motorod normálisan felpörög ?
2011. máj. 15. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Mert valahol levegőt kap talán:

- szimering

- porlasztó

- henger/fej

2011. máj. 16. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Alapjárati fúvóka eldugult, alacsony benzinszint, a súberben lévő tű elmozdult nem a megfelelő rovátkában van, felakad a dúsító (szivató). Utóbbi esetben füstül a motor a szokványostól erősebben. Rosszabbik dolog, ha szimeringes a motor a gyújtás oldalon.

Hirtelen ennyi.

2011. máj. 16. 11:05
 5/9 A kérdező kommentje:
akkor lehet szívató , mert füstöl eléggé ( igaz most raktam össze) de ha az lenne akkor meg nem viselkedne ilyen jól a gáz adásra... ( és erő is van a motorba )
2011. máj. 16. 15:24
 6/9 anonim válasza:
Mit raktál össze? Milyen henger meg stb van rajta? Ha gyári (azaz 50-es) akkor a levegőt állítsad 1,5-re (betekered a csavart teljesen aztán másfelet ki, ha ekörül van akkor hagyd). Utána az alapjárati csavart tekerd be aztán indítsd el és addig tekerd ki míg szépen nem jár.
2011. máj. 16. 20:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Blokkot most raktam össze

valószínűleg meg van a probléma azért nincs alapjárat , mert keveset kap :( ( rossz helyen van az úszó) majd holnap szét szedem a karbit és kiderül és onnan jöttem rá hogy keveset kap hogy húzni kell a szívatót mikor megyek, mert máskülönben olyan mintha kiakarna belőle fogyni a benzin

2011. máj. 16. 22:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült beállítani az alapjáratot, de most azt csinálja hogy ha nem húzom a szívatót ledadog magas fordulaton már a karburátort is takarítottam az úszó szinten is próbáltam állítani ,de még így is ledadog magas fordulaton
2011. máj. 19. 21:09
 9/9 A kérdező kommentje:
nem tudom miért :(
2011. máj. 19. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!