Skoda Favorit alapjárat miért megy el melegen?
Szelepeket leellenőriztem, a gyújtás rendben,bár most egy kicsit előgyújtásos de már állítás előtt is gyenge volt az alapjárat. A csavarral emeltem az alapjáratot,de ez csak addig volt jó, amíg hideg volt a motor,melegen meg leállt.Ma hajnalban meg szinte szét akarta magát pörögni,amíg be nem melegedett,utána megint kezdődött előröl. Volt már ilyen régebben,akkor lecseréltem a karburátort erre,azóta mentem vele 60ezer km-t, úgyhogy szerintem a karburátorral van a gond,de mi? Az alapjárati szelep az jó,mert ha lehúzom a vezetéket,abban a pillanatban leáll. A segítségeteket előre is köszönöm.
B114
Falsot szívhat valahol, vagy a karbinál nem stimmel valami.
Alapjárati fuvóka dugulás, stb.. szét kell szedni kipucolni, beállítani.
hali
nekem hasonlo problemam van...
annyira nincs alapjaratom hogy rogton le all...
kivancsi lennek ra hogy neked hogy oldodott meg a problemad?
igaz nekem egy skoda formanom van de ugyan az a motor van benne...
eddig jo volt csak eresztette a benyat meg nagyon sokat fogyasztott... 13l korul ami rengeteg...
ki lettek cserelve a tomitesek es kb azota csinalja ezt... az alapjarati magnes szelep az jo benne... amikor a szivato vissza (az az ki nyit a felso folyto szelep)
akkor oda van minden... de van mikor hidegen is azt csinalja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!