Ezért megbüntethetnek?
Na szóval :D
Veszek egy babettát, jogsit nem szeretnék mert ugye nem azzal megy :) se biztosítást kötni rá...
Közúton csak ha ki van halva vagy nagyon be vagyok rúgva de amúgy tolnám a járdán és elhagyatottabb utakon használnám :D
Nah a lényeg az hogyha pl tolom a városba a rendőr nem állíthat meg h jogosítványt forgalmit ugye??? Vagy ha megállít és azt mondom pl hogy nem az enyém hanem haveromé és viszem a szerelőhöz akkor nem bírságol meg ugye :D:D?
A válaszokat köszönet!!
pfff :D:D ez a topik arra van hogy elmondjuk a véleményem, ha nem engedi a rendszer hogy másképp fejezzem ki magam mert trágár akkor igen is megfelelő ez a parasztozás is. Akinek nem inge ne vegye magára, de Föld út 99% ban csak faluban van kedves IQ elvtárs...A kérdező meg kifejezetten egy felelőtlen bunkó, remélem anyuci apucija elkapja a fülét és észhez tér mielőtt magában vagy másban kárt tenne..
A lóerő legyen veletek :)
A lóerő legyen veletek :)))
Köszönöm az olyan válaszolóknak a válaszát akik :"nem pö,csöztek,falusi parasztoztak,nem menőznek a kawasaki z750 ükk el (batya kinek mire tellik)
Nah szóval sok marhaságot írtam de tisztázzuk le NEM vagyok falusi paraszt nem élek faluban / semmi bajom nincs a falusiakkal/ városban élek...
Nem szoktam inni.../csak vizet:)/
Ha meg is venném a babettát haverokkal erdőben, töltésen, vagyis ahol nincs nagy forgalom , és nem szúrná senkinek a szemét ha én ott "virgonckodok" :)
Bocsánat ha eddig egy hülye gyerek hatását keltettem...
De néhány válaszoló meg egy bunkó nagyképű pö.cs
A rendes válaszolóknak köszönöm!
„Akinek nem inge ne vegye magára, de Föld út 99% ban csak faluban van kedves IQ elvtárs...”
Jó és akkor mi van? Ha a Népligetet szántanák fel akkor több lenne a megbecsülésük? Vagy úgy általában mi a bajod velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!