Ezért megbüntethetnek?
Na szóval :D
Veszek egy babettát, jogsit nem szeretnék mert ugye nem azzal megy :) se biztosítást kötni rá...
Közúton csak ha ki van halva vagy nagyon be vagyok rúgva de amúgy tolnám a járdán és elhagyatottabb utakon használnám :D
Nah a lényeg az hogyha pl tolom a városba a rendőr nem állíthat meg h jogosítványt forgalmit ugye??? Vagy ha megállít és azt mondom pl hogy nem az enyém hanem haveromé és viszem a szerelőhöz akkor nem bírságol meg ugye :D:D?
A válaszokat köszönet!!
Találj jobb elfoglaltságot! Játsz valamit, verd ki, csajozz, kapálj. XDXDXD :D:D:D:D LOLOLOL :P:P
Komolyan mondom hihetetlen...
xDD köszi a válaszokat
De fúúj és ha simán tekerem a babettát vagy biciglinek használnám :D:D xD tiszta pöc.sök ezek a sünök -.-"
Bocs motorosok :D ha beégetlek titeket :D de hát kell valami hobbi is :D ;)
Csaj van kapálni kapáljon akinek 2 anyja van :D
Így a kérdésed és a reakciódat olvasva engedj meg nekem egy gondolatot. Próbálom kultúráltan és a lehető legfinomabb módon megfogalmazni.
Te, egy f a s z vagy!
xDDDD Jó fej xD Ti soha nem voltatok fiatalok vagy mi a ráák?? mert nincs fölösbe 40-50 ezer ft attól még nem vagyok P ö c s
Élj a mának vagy a mamának megveszem és bas.szák szájba magukat a zsaruk :'D
mi is voltunk fiatalok, de nem mások életét veszélyeztetjük, te egy falusi paraszt lehetsz aki azt hiszi ezzel menő lesz, ki kell ábrándítsalak, kis tróger pöc.s maradsz a babettáddal együtt, neked a roller való meg a talicska, azzal kéne játszanod. Remélem az első utadon észhez térít egy rendőr..
én majd integetek a kawasaki z750 emről, a motor ott kezdődik :))
Akkor szerintem ezt a kérdést illetve a leírsát gondolod végig, és ha majd kicsit felnőtt fejjel tudsz gondolkodni majd akkor rájösz h amit leírtál az mekkora egy hülyeség. A közlekedés az nem gyerekjáték, és KELL jogosítvány. Az lényegtelen h megállít-e a rendőr, de ha megis megállít, akkor biztos lehetsz benne h elkéri a papírokat és persze ha még részeg is vagy akkor aztán 2 vagy több évre is eltilthatnak minden kategória megszerzésétől és persze megis büntet elég keményen. A lényeg az ha ennyire akarsz "hülyéskedni" akkor mindenképp legyen jogsid (hiába laksz falun, akkor is megállíthatnak) és NE! legyél részeg mert ha elüt egy kocsi akkor teleszel felháborodva vagy ha nem is felháborodva de megsérülve. Ne szórakozz a saját életeddel, és főleg máséval NE!
17/F
„mi is voltunk fiatalok, de nem mások életét veszélyeztetjük, te egy falusi paraszt lehetsz aki azt hiszi ezzel menő lesz”
Jaj te, ne tudd meg mennyire utálom a falusi parasztozást, a bunkó parasztozást és a büdös parasztozást. Ez egy nagyon hülye szokás, egyébként a mondanivalód többi részével egyetértek.
A paraszt az, aki saját magának termeli a zöldségeket a kiskertben, a malacokat az ólban és minden nap megy szántani az MTZ-vel ki a főődre'.
A parasztot nem kell lenézni, sokkal becsületesebb "fajta", mint a mai élő emberek nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!