Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Engednétek a lányotoknak,...

Engednétek a lányotoknak, hogy egy ilyen motort vezessen?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 13. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, sőt hasonló van neki. Miért?
2011. máj. 13. 20:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Az én lányom most készül egy ilyen motort venni, de nagyon aggódok érte. Mondjuk már nagykorú, nem tilthatom meg neki, hogy megvegye.
2011. máj. 13. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Az enyémnek 600RR-je van 19 évesen.
2011. máj. 13. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Én megengedném neki.
2011. máj. 13. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Magyarország - motorország, simán engedném neki (ha lenne lányom lehet kötelezném is rá).
2011. máj. 13. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Magyarország - motorország...ez tetszik!

Egyébként igen, elősször viszont csak együtt motoroznánk. Persze attól is függ, mennyire megbízható a hölgyemény, de egy ilyen kis 125-ös annyira még nem donor motor.

(egyébként miért nem lehet így linkelni?

[link]

Széles utat!

2011. máj. 13. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:

...így linkelni zárójel nélkül:

[link]

2011. máj. 13. 20:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, sőt örülnék neki ha olyan lányom lenne aki a motorok iránt érdeklődik és nem a giccsparádé városi luxusterepsz@roktól lesz nedves a bugyija
2011. máj. 13. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb ha ilyet akar, mintha minden álma egy ezres sportgép lenne kezdőmotornak. Ha ezzel elmotorozgat egy darabig, utána kisebb eséllyel fog az első még nagyobb motorjával bukni.
2011. máj. 13. 21:49
 10/11 anonim válasza:

Én elsőre egy Aprilia Pegaso 650-est vettem, igaz nem buktam vele, de két év után el is adtam. Nem ért le a lábam rendesen, nem tudtam megtartani, 200 kg volt.

Már nem is értem, hogy miért csináltam, talán olyan régóta vágytam már egy nagy túramotorra, hogy nem akartam kivárni a fokozatosságot.

Ja, akkor 38 éves voltam, nő vagyok, három gyerekkel:)

Én biztos, hogy engedném, ha motorozni akar, had csinálja, úgy sem tudod megállítani. Ha olyan nagyot venne mint én vettem, azt már nem engedném.

2011. máj. 14. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!