Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A motoromban elrontottam az...

A motoromban elrontottam az első világítást xenon bekötése miatt. (? )

Figyelt kérdés
Xenont kötöttem be a motoromba, egy ideig égett is, de pár másodperc után el is aludt. Majd rákötöttem a fényszórójának a vezetékeire, de ezzel is ugyan az történt. Az izzó jó, a xenon megy, nem égett ki. A motoron viszont nem megy a fényszórójának a visszajelző lámpája a km óra mellett. A xenon 12v 35w-os, az izzó ami benne volt pedig 12v 55w-os volt. Hejzetjelző van csak a motoron. Mit csináljak vele? A kapcsolót kivágta volna? A biztosítékok jók. MIt kell tennem?
2011. máj. 12. 20:05
 1/5 bp1985 ***** válasza:
Elképzelhető, hogy kivágta. De a rendőr is ki fog szedni a sorból, motorra csak gyári xenon lehet, de arról meg papírt kapsz.
2011. máj. 12. 20:09
 2/5 anonim válasza:
vidd el szerelőhöz
2011. máj. 12. 20:15
 3/5 A kérdező kommentje:
de a xenon csak 32w-ot vesz fel, a sima izzó pedig 55-öt. miért vágta ki mégis?
2011. máj. 12. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
35W-ot vesz fel amikor már begyújtott. Gyújtáskor sokkal többet vesz fel (amikor látod h elkezd fényesedni). Viszont nem mindegy milyen a motorod bekötése (Sok kisebb motornál pl a lámpákon AC12V van és nem DC. Ilyenkor már ki is vághatja a biztit. Milyen motor?
2011. máj. 13. 08:11
 5/5 A kérdező kommentje:
gilera runner 200-as
2011. máj. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!