Mit gondolsz mennyinek kellene lenni-e a végsebességének? (Sport robogó)
180ccm, 2t, vízhűtés, gyári bontatlan tuningmentes blokk.
130kg telitankolt tömeg én vagyok 80kg.
Kevesellem a 123km/h - s végsebességet.
Gilera Runner fxr (1999)
volt 180 as kétütemű runnerom meg utána egy 200as 4ütemű.
a 4ütemű szart se tudott a kétüteműhöz képest.
csak a fogyasztás volt jobb.
de hogy érthető legyen. a kétüteműn ha gázthúzol akkor szinte azonnal veszi a fordulatot.
a 4ütemű picit lasabban pörög fel.
akkor melyik is ugorhat jobban okoska?
ugyeugye.
okoska
oda volt írva h 2000es fordulatról, előbb tanulj meg olvasni. Amúgy énis a 2t-t preferálom, de 5-6ezeres fordulat alatt azok halottak, ott pont, hogy a 4t indul meg a nyomaték miatt.
igazából még robogót nem nagyon láttam így
de a kis kerekek miatt elképzelhető, hogy lassabb lesz
egyébként próbálj meg kevesebb olajjal keverni a benzint, hátha...
de az is lehet, hogy amikor kijött a szalonból 1999-ben akkor többet ment, és hát az idő miatt
egyébként nem hiszem, hogy panaszkodnod kéne a 120-as végsebességre, mivel ezek nem száguldásra vannak kitalálva
egyébként mi a fa**om lesz, ha esetleg papír szerint 130-at kéne mennie? nem tök mindegy? nyélgázon úgy sem mehetsz vele sokat
ha mindenáron teljesítményt akarsz növelni ingyen akkor szedd ki a kipufogóból a fojtást, és az, hogy bontatlan a blokk attól még nem biztos, hogy a henger is eredeti gyári
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!