Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy mondjam meg a páromnak h...

Hogy mondjam meg a páromnak h pocsékul vezet, és ki is borít vele?

Figyelt kérdés
Engem nem enged a volánhoz,mondván,h nincs vezetési gyakorlatom(6éve van jogsim,mióta együtt vagyunk,azóta nem vezettem,mert ő ne,m engedi),de félek is mellette,meg nagyon idegesít,amit művel!Pl a fékpofák leégtek,mert ha az udvarba állunk akkor is tövig fékez,mikor kizárt,h ott elguruljon az autó...az indexelés(oké,kötelező),de ha az udvarból járunk ki,nincs senki akinek jelezni kéne az irányunkat...meg olyan előzésekbe nem megye bele,ami tök egyszerű lenne...ha van gyerek velünk azért megyünk lassan,ha nincs akkor meg másra fogja!Egyszerűen kiakaszt a stílusa,és nem engedi,h vezessek!!A parkolásról nem is beszélek...mindig tök komplikáltan oldja meg...úgy tolat be,8méteres helyre,ahova ez a kis autó egyszerűen beférne orral is!
2011. máj. 6. 11:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A 70%-os nagyjából leírta, amit én is akartam írni... 100%-ban egyetértek vele.
2011. máj. 6. 15:07
 12/20 anonim ***** válasza:

"Az én véleményem az,h az ilyen lassú,és mdent átgondoló emberek miatt van a sok baleset,mert nem halad,csak kúszik az úton!"

Rosszul gondolod! A baleseti okok között a fő helyen a (relatív) gyorshajtás áll!

Egy korábbi felmérés, de nem hiszem hogy ez az évek során olyan jelentősen változna:

"A balesetek okai között változatlanul első helyen emelhető ki a gyorshajtás, másodikként az elsőbbségi jog meg nem adása, harmadikként pedig a kanyarodás szabályainak meg nem tartása...."

Forrás: [link]

De rendben. Csak egyetlen olyan balesetet mutass, ahol a túlzott óvatosság volt az ok. Csak egyet...

2011. máj. 6. 15:21
 13/20 anonim ***** válasza:

70%-os ahelyett, hogy itt okoskodsz és osztod a népet a kérdésre kellene válaszolni ami így szól:"Hogy mondjam meg a páromnak h pocsékul vezet, és ki is borít vele?"

mindenről írtál eddig csak erröl nem. Amugy ha elolvastad volna a gyik szabályzatát akkor tudnád, hogy le van írva, hogy a kérdésre kell válaszolni nem pedig a válaszokra.

Amugy nem tudom hogy szereztél jogosítványt mert akinek van az tudja, hogy forgalmi vizsgán a lassu bizonytalan azaz a nem dinamikus vezetés azonnali bukást von maga után.(és most nem jeges útrol van szó mivel, hogy a kérdző sem azt panaszolta hogy a párja jeges úton tököl)

Kérdezőnek: vegyél egy pár órát a volt oktatodnál és utánna ülj be te a volánhoz.

2011. máj. 6. 15:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Megszólalt a sumájer...

Gyere, veszünk egy két pót órát 65%, mit szólsz hozzá?

2011. máj. 6. 15:49
 15/20 anonim ***** válasza:

65-ös, a szabályzatot majd akkor emlegesd, ha te is ahhoz tartod magad.

A kérdést meg úgy is fel lehetett volna tenni, hogy "szerintetek is pocsékul vezet a párom, vagy csak megfontolt?"

Azért az kissé groteszk, mikor 0km-es sofőrök mondják el, hogy hogy kellene vezetni.

2011. máj. 6. 15:58
 16/20 anonim ***** válasza:
nah már 3 okostójás van, jövöre indulhattok a vv5-be alekosz utódjaiként...
2011. máj. 6. 16:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi az az alekosz?
2011. máj. 6. 17:08
 18/20 anonim ***** válasza:

alekosz? ö egy svéd uszónő

bár nem tartozik az álltalálos műveltséghez de ezt minden okostojás tudja ez álltal gondoltam hogy te is tudod nah de tévedtem.

2011. máj. 6. 18:46
 19/20 A kérdező kommentje:
Akkor ha a vitát meguntátok kaphatok választ is a kérdésemre??
2011. máj. 6. 21:21
 20/20 anonim ***** válasza:

"70%-os ahelyett, hogy itt okoskodsz és osztod a népet a kérdésre kellene válaszolni ami így szól:"Hogy mondjam meg a páromnak h pocsékul vezet, és ki is borít vele?"

Az a helyzet, hogy Te sem vagy különb, ha már itt tartunk. Te se a kérdésre válaszoltál, úgyhogy köszönjük Emese...

"Amugy nem tudom hogy szereztél jogosítványt mert akinek van az tudja, hogy forgalmi vizsgán a lassu bizonytalan azaz a nem dinamikus vezetés azonnali bukást von maga után"

Tudod, ha majd elérted az egymillió vezetett kilométert a kormány mögött, talán kérdőre vonhatsz. Valami azt súgja igencsak messze vagy tőle. Tudod a bizonytalan és pepecselő vezető, meg a megfontolt óvatos vezető között hatalmas különbség van. De nem várom el hogy ezt te megértsd, vagy felismerd. A fiatal friss jogsisok sajnos -tisztelet a kivételnek- képtelenek felismerni egyiket vagy másikat. Nem véletlen hogy a legtöbb balesetet is ők okozzák... Egy dolgot ne felejts el soha a vezetett órákat, kilométereket nem pótolja semmi csak a vezetett órák kilométerek.

"Akkor ha a vitát meguntátok kaphatok választ is a kérdésemre??"

Kaphatsz!

Ha nem akarsz nevetséges lenni, akkor nem szólsz neki. Még egyszer elmondom, itt nem vele van a baj hanem veled. Nem vezet rosszul, csak te vagy másmilyen sofőr. És akkor finoman fogalmaztam.

2011. máj. 6. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!