Hogy mondjam meg a páromnak h pocsékul vezet, és ki is borít vele?
"Az én véleményem az,h az ilyen lassú,és mdent átgondoló emberek miatt van a sok baleset,mert nem halad,csak kúszik az úton!"
Rosszul gondolod! A baleseti okok között a fő helyen a (relatív) gyorshajtás áll!
Egy korábbi felmérés, de nem hiszem hogy ez az évek során olyan jelentősen változna:
"A balesetek okai között változatlanul első helyen emelhető ki a gyorshajtás, másodikként az elsőbbségi jog meg nem adása, harmadikként pedig a kanyarodás szabályainak meg nem tartása...."
Forrás: [link]
De rendben. Csak egyetlen olyan balesetet mutass, ahol a túlzott óvatosság volt az ok. Csak egyet...
70%-os ahelyett, hogy itt okoskodsz és osztod a népet a kérdésre kellene válaszolni ami így szól:"Hogy mondjam meg a páromnak h pocsékul vezet, és ki is borít vele?"
mindenről írtál eddig csak erröl nem. Amugy ha elolvastad volna a gyik szabályzatát akkor tudnád, hogy le van írva, hogy a kérdésre kell válaszolni nem pedig a válaszokra.
Amugy nem tudom hogy szereztél jogosítványt mert akinek van az tudja, hogy forgalmi vizsgán a lassu bizonytalan azaz a nem dinamikus vezetés azonnali bukást von maga után.(és most nem jeges útrol van szó mivel, hogy a kérdző sem azt panaszolta hogy a párja jeges úton tököl)
Kérdezőnek: vegyél egy pár órát a volt oktatodnál és utánna ülj be te a volánhoz.
Megszólalt a sumájer...
Gyere, veszünk egy két pót órát 65%, mit szólsz hozzá?
65-ös, a szabályzatot majd akkor emlegesd, ha te is ahhoz tartod magad.
A kérdést meg úgy is fel lehetett volna tenni, hogy "szerintetek is pocsékul vezet a párom, vagy csak megfontolt?"
Azért az kissé groteszk, mikor 0km-es sofőrök mondják el, hogy hogy kellene vezetni.
alekosz? ö egy svéd uszónő
bár nem tartozik az álltalálos műveltséghez de ezt minden okostojás tudja ez álltal gondoltam hogy te is tudod nah de tévedtem.
"70%-os ahelyett, hogy itt okoskodsz és osztod a népet a kérdésre kellene válaszolni ami így szól:"Hogy mondjam meg a páromnak h pocsékul vezet, és ki is borít vele?"
Az a helyzet, hogy Te sem vagy különb, ha már itt tartunk. Te se a kérdésre válaszoltál, úgyhogy köszönjük Emese...
"Amugy nem tudom hogy szereztél jogosítványt mert akinek van az tudja, hogy forgalmi vizsgán a lassu bizonytalan azaz a nem dinamikus vezetés azonnali bukást von maga után"
Tudod, ha majd elérted az egymillió vezetett kilométert a kormány mögött, talán kérdőre vonhatsz. Valami azt súgja igencsak messze vagy tőle. Tudod a bizonytalan és pepecselő vezető, meg a megfontolt óvatos vezető között hatalmas különbség van. De nem várom el hogy ezt te megértsd, vagy felismerd. A fiatal friss jogsisok sajnos -tisztelet a kivételnek- képtelenek felismerni egyiket vagy másikat. Nem véletlen hogy a legtöbb balesetet is ők okozzák... Egy dolgot ne felejts el soha a vezetett órákat, kilométereket nem pótolja semmi csak a vezetett órák kilométerek.
"Akkor ha a vitát meguntátok kaphatok választ is a kérdésemre??"
Kaphatsz!
Ha nem akarsz nevetséges lenni, akkor nem szólsz neki. Még egyszer elmondom, itt nem vele van a baj hanem veled. Nem vezet rosszul, csak te vagy másmilyen sofőr. És akkor finoman fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!