Hogy mondjam meg a páromnak h pocsékul vezet, és ki is borít vele?
Én simán megmondom neki, minden egyes alkalommal veszekszünk, amikor ő vezet!
Hiába pasi, én többet vezetek, jobban ismerem a várost, a vidéki városokat is, nem kell agyalnom, hol kell befordulnom, lassítanom, hol mehetek gyorsan! Minden ismerősöm szerint jobban vezetek, de hát a férfi egót nehéz lenyomni!Mond meg neki,mi az ábra! Talán nem olyan fafejű, mint az én pasim!
Attól még nem égett le fékpofa, ha állóhelyben erősen nyomta valaki a féket.
Abból se lett még baleset, ha valaki ott is indexel, ahol senki nem látja.
Előzésnél megy jobb a túlzott óvatosság, mint egy kis könnyelműség.
Talán igaza van a párodnak, hogy nem enged vezetni.
Az a kisebbik rossz, ha valaki tisztában van a képességeivel, és aszerint vezet. Sokkal veszélyesebb, mikor valaki hasonló tudással Fittipaldinak képzeli magát.
Ne mondd már, hogy attól romlik el mindig a 20 éves autótok, hogy a párod 60-nal hajtja, meg indexel az udvaron.
Jeges úton a 25-ös tempót nem tartanám töketlenkedésnek.
Mondjuk addig semmi bajom az ambíciózus nagyontudó hülyegyerekekkel, amíg magukat, meg a saját autójukat törik össze.
62%-os te minek írsz ha csak fikázni tudod a kérdezőt???
azért mert nő és akkor biztos hogy nincs igaza? vagy miért?
teljesen normálisan leírta a dolgokat ami alapján igaza is van.
"Bár én pasi vagyok, de valahol megértem a kérdezőt... amikor leesik az elsó hó és az utósok 90%-a elfelejt vezetni és 30-cal közelekedik..."
Halkan kérdem, szerinted mennyi lenne a normális sebesség havas jeges úton? Mert bizony sokszor még ez a 30 is túlzás!
"az valóban baleset veszélyes mert a normálisan közlekedni akaro autósok agyát felcseszik a töketlenkedésükkel"
Aki ideges ne vezessen!
"volt már rá precedens, hogy télen a 25-el töketlenkedő kalapos suzukis Fittipaldi szarakodott előttem"
Te tévedésben élsz! Nem az a Fittipaldi aki lassan óvatosan megy. Elárulom az említett emberke autóversenyző volt, és bizonyára jobban vezetett nálad, és sokunknál.
"...és nekem pedig a jeges úton egyből aa rendes sávba kellett mennem, hogy kikerüljem és ne legyen komolyabb baj..."
Ez így normális. Az előttünk haladóra nekünk, a hátulról érkezőknek kell figyelnünk.
" Az ilyenek ugyan olyan veszélyesek, hogy a 100-150-el rohangáló hülyegyerekek..."
Ez sem igaz. Csak azokra veszélyesek, akik hátulról érkezve nem figyelnek eléggé.
Mi sem igazolja ezt jobban, minthogy a balesetek túlnyomó többségét a relatív gyorshajtás okozza, és az okoknál nem is ismeretes olyan indok, hogy relatív lassúhajtás, vagy túlzott óvatosság.
"Bár én pasi vagyok, de valahol megértem a kérdezőt... nem túl rég óta van jogsim...nem is nagyzolok vele,"
Nincs is miért nagyzolnod. Ha azzal sem vagy tisztában, hogy az álló autó fékpofája nem ég le, akárhogy nyomod neki, avagy, ha az zavar, hogy valaki olyan helyen indexel ahol nem látják. Alap KRESZ, hogy irányváltoztatáskor jelzünk. Akár látják, akár nem. És ha az zavar hogy valaki akár túlzottan óvatos... hát barátom, tényleg nem lehetsz túl tapasztalt...
Neked meg kérdező...
Ugyan mitől félsz? A túlzott óvatosságtól? Egyszerűen nem fér a fejembe hogy miért is félsz.
Szerinted körülményes... Ez nyilván azt jelenti, többször végiggondolja mit és hogy tesz, Indexel az udvarból kiálláskor? Huhh hát ez komoly félnivaló. Leég a fék amikor áll az autó és nyomja? Nem akarlak megbántani, de egy cseppnyi műszaki érzéked sincs, ha ekkora marhaságot írsz. Meg se kérdem ettől miért is kellene félni....
Nekem egyáltalán nem úgy tűnik a beírásod alapján, hogy félned kellene, sokkal inkább tűnsz te hebehurgya, kapkodós, figyelmetlen, tapasztalatlan, türelmetlen vezetőnek, mint az, akiről írtál.
De ne vedd sértésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!