Nagyon gáz autópályán csak 100-110-el menni? 98-as Swift-el nem igazán merek gyorsabban nyomni!
1.A kamionokban a sebesség korlátozó max 92-95 km/h ig engedi az autót.(Általában 88 km/h)
2.A busz kb 110 nél van "nyélgázon"!
3.Ha jól emlékszem a swift km óráján a mutató kb 110 km nél áll középen,és saját tapasztalat szerin itt az optimális a fogyasztás.Bírja a 130-at persze.Fiat Ducato 2.8 as motorral,és max 110 el jár vele a haver,mert utána megeszi a fejét..........
hát sztem is lazán bírnia kell a 130-at
nem mondom hogy nyomjad neki mint az állat mert megfekszik a motor, de a 130-at ha karban van tartva akkor simán mennie kell
én 1.1-es puntoval mentem 130-cal Nyíregyházáról Veszprémbe, és csak Szolnokon álltam meg
és ez 95-ös évjáratú
szóval nyugodtan menj 130-cal
csak mielőtt útnak indulsz hűtőfolyadékot, olajszintet ellenőrizz, meg guminyomást
Szerintem elegendö és nem Te vagy az egyedüli.
Én is 100-120-ra lövöm be a tempomatot és úgy járkálok, mert nem szeretek rohanni, pláne ha sokan ülnek a kocsiban.
Igaz más kategóriájú autóval járok, tehát 160-ig kényelmes tempónak nevezhetö az utazás vele.
""Piros volt. Egyébként nekem 180 volt a vége negyedikben... ötödikben nem megy 160-at se... (ha jól emlékszem)""
Ez Suzuki volt??
180-nal??
"SUZUKI"
A ti autótok...
Hi Hi :-))))))))))))))))
4G63T
Ez a király nem a BUZUKI... ;-)
""SUZUKI"
A ti autótok...
Hi Hi :-))))))"
De ez legalább ki van fizetve majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!