A rendőr nem volt szabályos olyankor mit tehetek?
Kis kitérő - a taxis eset elkövetőjét épp most fogták meg, mögöttem mondta be a TV.
Ez ilyen, ne szabálytalankodj, és akkor nem vesznek ki a sorból. A bírságnak pont ez lenne a szerepe, hogy visszatartó ereje legyen, és máskor kétszer meggondold.
A zöld szelvényen a tényállás rovatba mit írt a rendőr?
Ha beírod ide, akkor tudok segíteni, hogy mi miatt büntetett meg. De mondom, lehetett volna "gonoszabb" is, akkor a szabálysértési halmozat miatt feljelent, és az nem 5eFt.
218/1999 kormány rendelet az egyes szabálysértésekről. Az 54.& a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megszegése.
Ide csak a lakott területen kívül, fényszóró használatának elmulasztását írhatta.
Tehát csak 1 szabálysértésre kaptál bírságot. Rosszabbul is járhattál volna...
az útszélén álltam mert lerobban t az autóm és megálltak a rendőrök.
mondták végül hogy eldönthetem hogy egy vagy két olyan dologért büntessenek meg amit nemkövettem el.
biztonsági őv és világítás..
jófejek.
próbáltam 3 alkalommal panaszt tenni ellenük de a kollégáik nemengedték,elküldtek..
"A gyakorikérdések szabályzatában benne van, hogy a kérdésre válaszolj, és ne a válaszokra reagálj."
"Kis kitérő - a taxis eset elkövetőjét épp most fogták meg, mögöttem mondta be a TV."
Még hamar szembe köpted az elveidet.De hát mit is várunk egy süntöl...
Rajtam kívül senki sem válaszolt a kérdésre, csak a maga kis sztoriját írja, te pedig kötekedsz, provokálsz. Próbáltam a tévhitet eloszlatni, miszerint ezt "sem" tudja a rendőr megcsinálni... Gondolom neked is azért kellett idepofátlankodni, hogy kifejthesd a rendőrgyűlöletedet, és vitapartnert találj magadnak (engem).
Bizonyára te okosabb is vagy nálam, és olyan munkahelyed van, ami fontos a társadalom, és a gazdaság számára.
Akkor legyél szíves olyan kérdésekhez hozzászólni, ahova érdemben hozzá is tudsz tenni. (Neked sem ártana az írásellenőrzésnél megnézni, vajon miért húzza alá hullámos vonallal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!