190-es gyorshajtásért a belvárosban (Pesten) mennyit kaphatok?
Mitől lenne FAKE?
Én a kis 1.2 verdámmal mentem már 150 km/h-val a nyugati zebránál ahol a Retropolis is van .
Nekem szerencsém volt azóta se megyek annyival mert ha meghúznának 300.000Huf-ra verdát el kéne adni és alig maradna nekem:(
Úgyhogy csak óvatosan,de szerintem nem egy veszélyes tempó 200km/h
Van aki ésszel csinálja ha hiszitek ha nem.
Én igaz 20 éves vagyok de ha esetleg gyorsan megyek a kelleténél akkor is ésszel,rendes üléspozízióba,fékkészenlétbe rendesen tartva a kormányt.
Lelehet szólni de felesleges
Jajj neeee...tényleg nem kötözködésnek szántam!!!
Csak fura. Az én autóm 7 éves, de mondjuk elfogadnák egy újat,csak nem tehetem meg...ezért értetlenkedtem,de nem kötözködtem!!!
14.08. Lájkolom! :-)
De azért azt tudnunk kéne, hogy az 1.2-es motorral szerelt nagy autókon mindig hűtött tárcsa van elöl hátul, na meg persze gyárilag 235-ös papucsok, tehát fékkészenlétben bármikor megáll a zebra előtt!!! :-D
Mert-bár soknak tartom a tempót-azért a Bömösön legalább van fék, meg jó gumik,tehát legalább reálisabb a dolog...
Az mégiscsak egy nagy gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!