Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik riasztót választanátok?

Santiego007 kérdése:

Melyik riasztót választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. máj. 3. 20:31
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg néztem még a neten csak sima rablásgátlót (rejtett kapcsolóval),ami elvileg sokkal hatásosabb mint a sima riasztó.
2011. máj. 3. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
a 2.at választanám, én is gondolkodtam rajta hogy rakok bele riasztót, de maradtam inkább a sima központi zárnál, elvégre az immobilisert nem könnyű kijátszani, másrészt van riasztós kocsim is, soha nem romlott el még kivétel a riasztó, ha villámlik bekapcsolt, ha gyorsan elment egy kamion a parkoló kocsim melett akkor is bekapcsolt, ha merül az akku akkor is szívás, mert bekapcsol és ugye akkor nem tudsz indítani...vagy csupán ha megmakacsolja magát akkor se engedi a gyújtást..Lehet csak nekem van ilyen tapasztalatom vele kapcsolatban(Laser line riasztóról van szó)(ilyet vettem riasztó helyett, mert igényes fémházas termék : [link] éve semmi baja nincs, 40 méterről nyit/zár..
2011. máj. 3. 21:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Most jelenleg úgy állok,hogy a kocsiban semmi nincs. Akarok bele központizárat,meg riasztót. 2 féle elképzelésem van.

1.Központizár mellé venni egy távirányítós riasztót ami vezérli a központizárat is

2.Távirányítós központizárat venni,és venni még egy indításgátlót pl ilyet [link]

2011. máj. 3. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Pajzs technológiát az a legjobb.
2011. máj. 4. 02:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Én ceasar alarm,nál szereltettem be pont azt amit linkeltél. Tökéletesen működik, 2 év gari, ésjófejek voltak a beszerelésnél is. Szépen dolgoztak.
2011. máj. 4. 08:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Na akkor:

Ilyet vegyél:

[link]

Modulnak pedig:

[link]

Mivel MABISZ engedélyes, a casco-t is meg lehet vele kötni.

2011. máj. 4. 09:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodtam,hogy legyen távirányítású központizár, és valaki autószerelő beszerelne valamilyen áramtalanító kapcsolót valahova az utastérbe,és ha az nincs átkapcsolva akkor az egész autóban nincs áram.
2011. máj. 4. 10:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Tudod kérdező, ha az a célod, hogy ne lopják el az autódat, ki foglak ábrándítani, a rejtett kapcsolós megoldásokat kiiktatni, néhány perc... A gyári immobiliser is kiiktatható egy ECU cserével, A riogató sem nyújt tényleges védelmet, de nagyobb az esélye, hogy a tolvaj nem a riasztósat próbálja elvinni, hanem a mellette lévő riasztó nélküli példányt, mert kevésbé feltűnőbb, ha nem ordít, amíg kiiktatja a riasztót. Valóban a PAJZS technológia a legjobb, de a gyári immobiliser általában egy vicc, az utólagosak is néhány perc alatt kiiktathatóak, ami egy csendes autónál(riogató nélküli) nem is feltűnő. Én linkeltem neked a SPAL riogatót, mikrohullámmal. Ez a rejtett kapcsolós dolog is szinte vicc számba megy. Ha a tolvaj zsebében ott van egy berhelt ECU az autódhoz, cseszheted a rejtett kapcsolódat. Mindent pillanatok alatt át lehet hidalni. Általában azt az autót törik fel/viszik el, aminél kicsi a lebukás veszélye (csöndbe van az autó, amíg berhelik, valamint nincs plusz védelem a gyárin kívül).
2011. máj. 4. 11:26
 9/12 anonim válasza:

Milyen értékű az autó? Van rajta CASCO?

Én tapasztalatból mondom, hogyha van rajta CASCO (lopás esetére is) akkor inkább ne rakj bele semmit. Vigyék ha már kiszemelték. Több vele a gond, meg a biztosító is nehezebben fizet, ha csak megrongálják és otthagyják. Ha elviszik, akkor 6 hét és legalább kapsz egy kis pénzt amiből vehetsz másikat.

MINDENT EL TUDNAK LOPNI! Még a riasztó se ér semmit.

Ha egy jobb mínőségű magasabb kategóriás autód van, akkor meg minden nap vegyél egy friss ukrán nyelvű ójságot. (Hallottál már olyanról, hogy vki ellopott tőlük valamit és az a vki túlélte a másnapot?) Ezzel mindenki tisztában van még a "autólopók" is.

2011. máj. 4. 13:10
 10/12 anonim ***** válasza:
A linkelt ceasaralarmos riasztó egy váltózárral kiegészítve, megfelelő kompromisszum szerintem. Mindegy mennyit költessz tovább biztonságra, ha akarják, ellopják. GPS nyomkövetőt is egy filléres cuccokból megépített jelzavaró már kiiktatja, távirányítós riasztó kapcsoló jelét is be tudják mérni, majd használni. Pajzs cuccot meg fogják, trélerre felrakják,majd a műhelyben megoldják, hogy lehetne kinyitni a motorteret. (közbe akár GPS zavarással, hogy ne látszódjon merre viszik)
2011. máj. 4. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!